Magazin

Torta olimpica S-A STINS pentru scurt timp, la Moscova

Publicat: 06 oct. 2013
1

Torta olimpica, dusa duminica din Grecia in Rusia, s-a stins pentru scurt timp, la Moscova, in momentul in care era purtata de fostul inotator Shavarsh Karapetyan, informeaza AFP.

Potrivit sursei citate, dupa ceremonia oficiala de aprindere a tortei de catre presedintele rus Vladimir Putin, in Piata Rosie, a inceput stafeta in zona Kremlinului. La al doilea purtator, Karapetyan, torta s-a stins.

Fostul sportiv, in varsta de 60 de ani, a gesticulat si a cerut ajutor, continuand sa alerge. Un reprezentant al organizatorilor s-a apropiat de Karapetyan si a reaprins flacara cu o bricheta.

Incidentul a fost foarte mult comentat pe retelele de socializare, insa presedintele comitetului de organizare, Dmitri Cernicenko, a spus ca a fost un incident minor. „Nu as da prea multa importanta acestui fapt si cer populatiei sa procedeze la fel”, a spus el.

Incidentul a fost cauzat de valva tortei folosite de Karapetyan, care nu era complet deschisa. „Toate tortele au fost supuse mai multor teste si vor ramane aprinse indiferent de forta vantului”, a mai spus Cernicenko.

Adauga un comentariu