Dulciuri

Tortul „Genial” – FARA coacare si gata in DOAR 10 minute!

Publicat: 04 oct. 2016
2

Ingrediente:

500 gr biscuiti normali
2 banane mai mici
500 gr smantana
1 borcan lapte condensat
300 gr zahar
1 ciocolata

Mod de preparare:

1. Mixeaza smantana cu zaharul, ca sa obtii o frisca fina si pufoasa. Adauga laptele condensat si omogenizeaza.
2. Marunteste foarte bine bananele (fa-le piure).
3. Amesteca piureul de banane cu frisca.
4. Pune un strat de biscuiti intr-un platou. Acopera-i cu frisca, apoi alt strat de biscuiti, iar frisca si tot asa pana la final.
5. Printre biscuiti, daca vrei, poti pune si niste stafide.
6. Baga tortul in frigider pentru 6-7 ore.
7. Scoiate-l apoi si decoreaza-l fie cu ciocolata data pe razatoare, fie cu ciocolata topita la bain-marie.




Adauga un comentariu