Gadgeturi

Toshiba a prezentat noua gama de televizoare. A lansat a doua versiune a 4K- ului

Publicat: 22 mart. 2013

Toshiba, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive electronice si IT&C, a anuntat la conferinta anuala, care a avut loc la Amsterdam, lansarea unor serii noi de televizoare HD LED Smart TV conectate la cloud: W4, L4, L6, L7 dar si cea de-a doua versiune a Ultra HD-urilor (4K) L9.

Noua serie L7 permite vizualizarea de filme 3D la rezolutie Full HD prin intermediul tehnologiei 3D active shutter.

Televizoarele permit de asemenea conversia 2D/3D, utilizatorii putand astfel sa transforme orice film sau canal de televiziune 2D intr-unul 3D. In afara de asta, toate seriile Full HD TV (HD Ready pentru seria W4) dispun acum de o calitate mai buna a imaginii, gratie unor tehnologii noi precum: Active Motion & Resolution (AMR) 50, 100 sau 200, care ofera o redare perfecta a imaginii chiar si atunci cand pe ecran ruleaza scene de actiune sau sporturi rapide.

Toate modelele detin integrat un modul Wi-Fi si sunt echipate cu conectivitati multiple pentru a putea conecta cu usurinta la televizor diverse echipamente de stocare externe. Mediile de stocare externe pot fi folosite fie pentru a reda continutul stocat pe un ecran mare, fie pentru a permite folosirea USB Video Recording.

L9, cea de-a doua versiune a Ultra HD-urilor de la Toshiba, vine in 3 variante de 58 inci, 65 inci si 84 de inci cu o rezolutie de 3.840 x 2160 de pixeli ( peste 8 megapixeli)  si un multiprocesor CEVO 4K.

Seriile Toshiba W4, L4, L6, L7 si L9 folosesc noua identitate de design Toshiba si integreaza elemente precum: un indicator de stare luminos, margini rotunjite, picior si suport subtiri si rama ingusta.loading...

Adauga un comentariu