Hardware

Toshiba, Acer si Lenovo dezvaluie dispozitive ultrabook in cadrul IFA consumer show din Berlin

Publicat: 06 sept. 2011
Toshiba, Acer si Lenovo au lansat o serie de laptop-uri usoare, care combina capacitatile notebook-urilor, smartphone-urilor si tabletelor.
Lansate in cadrul IFAconsumer electronics show din Berlin, aceste laptop-uri usoare sunt destinate utilizatorilor business si consumer.Acer Aspire S3 asigura 50 de zile de viata a bateriei si include caracteristica Acer „Green Instant On”.

Campbell Kan, presedinte al Personal Computer Global Operations in cadrul Acer, a declarat: „Aspire S3 este cu adevarat conceput pentru a satisface nevoile utilizatorilor notebook, combinand caracteristici esentiale ale smartphone-urilor si tabletelor PC, cum ar fi pornirea rapia si conexiunea internet, cu  o durata mare de viata a bateriei”.

Toshiba a lansat, de asemenea, o serie de laptop-uri usoare, numite Portege Z830. Potrivit companiei, dispozitivele intrunesc nevoile de munca si divertisment pentru profesionistii business si consumer.

„Seria Portege Z830 stabileste un nou standard pentru sistemele subtiri si usoare, nu doar in portabilitate, ci si in accesibilitatea pentru astfel de modele de varf”, a declarat Carl Pinto, vicepresedinte pentru dezvoltarea produsului in cadrul Toshiba.

Lenovo sustine ca laptop-urile usoare IdeaPad U300s, U300 si U400 dispun de un acumulator cu reincarcare rapida, procesor Intel Core i7, display HD si pana la 256GB stocare SSD.

Pretul IdeaPad ultrabooks porneste de la 849,99 dolari, si acestea vor fi disponibile incepand cu noiembrie 2011.loading...

Adauga un comentariu