Hardware

Toshiba lanseaza Qosmio X770

Publicat: 30 mai 2011

Qosmio X770 de la Toshiba se adreseaza gamerilor , este dotat cu procesor puternic quad-core si cu solutie grafica de la Nvidia.

Aceste echipari ofera calitate vizuala la standard 1080p. Sistemul este dotat cu 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB de memorie RAM si cu un ecran de 17,3 inch HD+.

Drive-ul Solid State Hybrid 4G cu Tehnologie Adaptive Memory sustine puterea premium de procesare si permite pornirea foarte rapida, in timp ce interfata HDMI conecteaza laptopul la un TV cu diagonala mare.

Al doilea model din gama, Qosmio X770 3D, ofera un ecran de 17,3 inch Full HD 3D, compatibil cu tehnologia NVIDIA 3D Vision, care permite utilizatorilor sa obtina o imagine 3D prin intermediul ochelarilor active shutter.

Datorita timpului de raspuns de numai 5 ms, ecranul reproduce uniform scenele de actiune, fara umbre. Webcam-ul 3D integrat ofera doua lentile pentru realizarea de conferinte video 3D si pentru suprinderea instantaneelor 3D.

Cele doua modele Qosmio ofera difuzoare stereo si un subwoofer harman/kardon. Impreuna cu tehnologia Dolby Advanced Audio, laptopurile ofera un sunet asociat in mod obisnuit cu sistemele audio high-end.

In ceea ce priveste design-ul, noua gama de la Toshiba se remarca prin carcasa neagra texturata, cu detalii metalice si accente rosii, combinate cu tastatura iluminata rosie care ofera si keypad numeric.

Cele sapte comenzi tactile ofera acces direct la aplicatiile si setarile folosite frecvent.

Modelul Qosmio X770 3D si versiunea non-3D, modelul Qosmio X770, vor fi disponibile in Europa in al doilea trimestru al anului.loading...

Adauga un comentariu