Gadgeturi

Toshiba Satellite U920t in Romania – Ultrabook si Tableta – 2 in 1

Publicat: 04 feb. 2013

SKIN MEDIA, unicul distribuitor Toshiba din Romania, anunta disponibilitatea pe piata locala a Toshiba Satellite U920t, sistem Ultrabook „convertible” cu touchscreen ce ofera utilizatorilor o metoda eficienta de interactiune cu tehnologia.

Satellite U920t combina cu succes performantele unui Ultrabook de ultima generatie cu caracteristicile cheie ale unui tablet PC. Conversia de la modul Ultrabook la cel Tablet PC se realizeaza rapid si intuitiv, prin glisarea ecranului peste tastatura. Sistemul foloseste cele mai noi procesoare Intel Core si cele mai rapide SSD-uri. Performantele superioare ale acestora, combinate cu functiile noului sistem de operare Windows 8, ajuta utilizatorii sa fie mai productivi si sa se bucure de o durata de viata a bateriei mai mare.
Combinatia dintre tranzistorul 3D al Intel si imbunatatirile arhitecturale au facut ca procesoarele Intel Core din a treia generatie sa fie de aproape doua ori mai performante comparativ cu vechea generatie. Ca urmare a performantei grafice, activitati precum editarea foto-video, navigarea pe Internet sau vizionarea de videoclipuri HD sunt mai rapide, mai precise si par mai reale pe Toshiba Satellite U920t.

Satellite U920t a fost dezvoltat in jurul sistemului de operare Windows 8, stabilind un nou standard in materie de productivitate. Interfata Windows 8 este optimizata pentru tehnologia touchscreen si permite o interactiune eficienta cu aplicatiile de productivitate. Sistemul foloseste un ecran capacitiv de 12,5” Corning Gorilla Glass IPS.

Satellite U920t detine doua porturi USB 3.0 si un port HDMI full-size care permite conectarea sistemului la un proiector sau un televizor. Transferul de date este asigurat de tehnologia NFC, care permite sistemului Ultrabook sa transmita documente rapid si sigur catre alte dispozitive.

Toshiba Satellite U920t are o grosime de doar 1,98 cm si cantareste 1,45 kg. Design-ul „convertibile” foloseste un cover de magneziu, ce are rolul de a proteja sistemul.
Satellite U920t este disponibil in Romania in ofertele partenerilor SKIN MEDIA. La inregistrarea sistemului pe www.nomatterwhatguarantee.com, utilizatorii vor primi automat o garantie standard No Matter What.

Specificatii tehnice

Sistem de operare: Microsoft Windows 8 64 biti;
Procesor: Intel® Core™ i5-3317U
Ecran: 12.5″ widescreen LED;
Memorie: 4GB DDR3 1600Mhz;
Stocare: 128GB SSD;
Grafica: Intel® HD Graphics 4000;
Conectivitate: 2xUSB 3.0, cititor de carduri: SD, miniSD, microSD, SDHC, SDXC, MMC, HDMI, Bluetooth 4.0, 802.11 b/g/n;
Webcam: 2x 3MP;
Baterie: 3 celule;
Dimensiuni: 326,5x213x19,9 mm;
Greutate: incepand de la 1,52 kg.loading...

Adauga un comentariu