Stiri

Toshiba Thrive debuteaza cu o multime de bug report-uri

Publicat: 19 iul. 2011

Tableta Thrive a celor de la Toshiba a inceput sa ajunga la utilizatorii finalii in ultimele doua saptamani, timp suficient pentru ca raporturile de bug-uri de la forumurile companiei sa ajunga la cote alarmante.

Potrivit site-ului Electronista, unii dintre detinatorii tabletei s-au plans de faptul ca device-ul refuza sa se trezeasca din modul sleep, necesitand o resetare din hard pentru redeveni functionala, in vreme ce alti userii au raportat problema opusa, dupa ce aparatul s-a inchis singur.

Pana in prezent, Toshiba nu a anuntat cum planuieste sa repare acest bug-uri, dar ne indoim ca un update firmware va putea remedia problemele.

Este a doua incercare ratata a japonezilor de a se impune pe piata tabletelor, dupa ce prima tableta Android a companiei, Folio 100 a avut atat de multe bug-uri si rapoarte privind calitatea proasta, incat a fost retrasa temporar de pe rafturi, datorita numarului mare de retururi.

Paradoxal, Toshiba a tot sustinut ca prin Thrive va furniza o experienta superioara iPad-ului. Iata insa ca intre timp Apple a lansat iPad 2, care va ajunge probabil la peste 10 milioane de unitati vandute si mult, mult mai putine bug-uri.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit