Eveniment-Social

Tot mai multe persoane depistate in timp ce consuma droguri pe strazile din Iasi

Publicat: 21 mai 2018

Tot mai multe persoane sunt surprinse pe domeniul public in timp ce consuma droguri etnobotanice. La sfarsitul saptamanii trecute, în jurul orelor 17:00, politistii locali din cadrul Serviciului 5 Politie Locala au fost dirijati de catre Dispeceratul Politiei Locale pe strada Mitropolit Varlaam, unde o persoana avea un comportament deviant si un limbaj incoerent.

Citeste si : Se angajeaza noi calareti pentru Politia Locala Calare din Iasi

"Lucratorii institutiei noastre au procedat la legitimarea barbatului, ocazie cu care s-a constatat faptul ca se numeste B. C. M., de 30 ani, domiciliat în judetul Iasi, si în urma controlului corporal, asupra acestuia au fost gasite trei pliculete ce contineau produse vegetale de culoare verde-oliv", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Citeste si : Politia Locala Iasi cauta inca doi cai pentru "compartimentul calare"

Având în vedere faptul ca produsele vegetale sunt suspecte a fi droguri, acestea au fost predate catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz.

Citeste si : Surpriza! Inca doi cai vor fi cumparati de Politia Locala Iasi

 

 loading...

Comentarii
  • Strada Mitropolit Varlaam este raiul traficantilor de droguri si asta toata politia din Iasi o stie. La orice ora ii gasesti la datorie pe cei dornici sa iti vanda niste ‘marfa buna” dar si pe cei ce vor sa consume. Multe tragedii s-au intamplat si se intampla acolo, multe plangeri au fost semnalate la politie, de multe ori au fost ridicati si tot de atatea ori lasati in libertate traficantii. Totul se petrece la vedere si cu acordul oamenilor legii, asa ca nu mai aruncati cu praf in ochi cu astfel de stiti in care sa puneti in evidenta faptul ca politiei chiar ii pasa…

Adauga un comentariu