Local

Tot mai multi ieseni vor sa-si puna capat zilelor prin astfel de metode. Situatia este ingrijoratoare

Publicat: 27 iul. 2018
1

In ultimele luni ale anului, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi au ajuns tot mai multi pacienti care au luat decizii ce ii puteau costa viata. Astfel, pe mainile medicilor au ajuns de la inceputul anului foarte multi pacienti care au incercat sa-si puna capat zilelor prin aceeasi metoda. Vorbim despre ieseni care au decis sa consume cantitati impresionante de pastile sau alte solutii toxice, in scop autolitic.

Din fericire, de cele mai multe ori, acesti pacienti ajung la timp la spital, iar medicii reusesc sa le salveze viata. De cele mai multe ori, ei sunt gasiti in propriile domicilii de catre membri ai familiei, care apeleaza la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112.

Citeste si: A ajuns in stare grava la spital dupa ce a baut apa din aceste izvoare! Ce au descoperit doctorii

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un pacient din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la Unitatea de Primire Urgente, pacientul prezenta etilism acut, dupa ce a consumat alcool sanitar in scop autolitic. Din informatiile pe care le avem, se pare ca barbatul a luat aceasta decizie dupa o cearta in familie. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in UPU, pacientul a fost dirijat catre Psihiatrie pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu