Local

Tot mai multi soferi din Iasi, amendati si cu masinile ridicate

Publicat: 06 aug. 2014
1

Numarul soferilor care se trezesc cu masinile ridicate dupa ce au parcat neregulamentar sau au intrat pe strazile cu «Accesul interzis» este in continua crestere. Principalele cauze pentru aceste aspecte stau mai ales in lipsa locurilor de parcare din oras si a santierelor care blocheaza mai multe artere din zona centrala a Iasului, iar asta ii obliga pe multi conducatori auto sa incalce semnificatia indicatoarelor rutiere.

Astfel, numai in luna precedenta, circa 1.150 de soferi au fost amendati din aceste motive, iar multi dintre acestia s-au trezit cu masinile ridicate si duse la garajul Servicii Publice Iasi, motiv pentru care au fost obligati sa scoata din buzunar aproape o suta de euro pentru recuperarea automobilului.

„Pe parcursul lunii iulie, 1.152 de conducatori auto care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere, fapt ce a determinat îngreunarea traficului rutier, au fost sanctionati contraventional conform OUG numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Adauga un comentariu