Eveniment-Social

Tot mai multi soferi sunt amendati pentru ca opresc neregulamentar in statiile RATP

Publicat: 18 feb. 2016
1

Angajatii din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au continuat actiunile pentru identificarea si sanctionarea conducatorilor auto care stationeaza neregulamentar în statiile RATP, fapt care obliga mijloacele de transport in comun sa blocheze o banda de circulatie.

În acest sens, pe parcursul unei singure zile, 37 de conducatori auto au fost sanctionati contraventional cu amenzi în valoare de 7.770 lei si 74 de puncte penalizare, conform ordonantei privind circulatia pe drumurile publice. „Numita T. A., de 26 ani, domiciliata în municipiul Iasi, a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 210 lei si doua puncte penalizare, conform OUG numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice, deoarece a oprit neregulamentar autoturismul în alveola destinata mijloacelor de transport public în comun situata pe bulevardul Alexandru cel Bun”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Pe parcursul lunii ianuarie, 1.027 de conducatori auto care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere, fapt ce a determinat îngreunarea traficului rutier, au fost sanctionati contraventional, in conformitate cu prevederile ordonantei privind circulatia pe drumurile publice. Reprezentantii Politiei Locale Iasi au anuntat ca vor continua astfel de actiuni in zona statiilor de transport public pentru a decongestiona traficul din oras.

Comentarii
  • dar pe soferii de la RATP (autobuze) si cei de la UNISTIL si ceilalti care fac transport de persoane cind ii amendati pentru ca nu opresc la marginea trotuarului ? Persoane cu mobilitate redusa sau chiar batrinii nu pot urca in autobuze pentru ca ghiolbanilor de soferi le este lene sa se apropie de bordure. Niste neispraaviti ca si sefii lor.

  • VA INTREB DL POLITISTI,CONDUCATORII AUTO A RATP OPRESC REGLEMENTAR ? DIN CATE STIU EU ESTE OBLIGAT SA OPREASCA LA BORDURA CA SA SE POATA URCA SI UN BATRAN SI UNUL CU DEFICIENTE MOTORII .DAR EI OPRESC UNDE LE CONVINE ,SFIDEAZA CALATORII MAI IN VARSTA .URMARITI SI ACEST ASPECT POATE BUGETUL STATULUI VA AVEA DE CASTIGAT IAR NOI CEI NEPUTINCIOSI VOM PUTEA URCA IN AUTOBUZ FARA SA CERSIM MILA UNUI TANAR SA NE AJUTE .SUNT ATATIA COPII NECAJITI NU AU CE MANCA ,POLITIA SA INFIINTEZE O CANTINA SUBVENTIONATA DIN AMENZI CA NICI N-ATI CONSUMA TOTI BANII CATI NERUSINATI CARE NU RESPECTA LEGEA SUNT ,AMENDATI CEI CE SCUIPA COJI DE SEMINTE ,AMENDATI CEI CE SCOT CAINII SI-I LASA SA SE CACE PE ALEI SI NU STRANG ,AMENDATI CEI CE PARCHEAZA NEREGLEMENTAR AMENDATI COND AUTO A RATP CA NU TRAG LA TROTUAR SI VETI HRANII TOTI COPII NECAJITI CU O MASA LA PRANZ DIN BANII ACESTOR OAMENI CERTATI CU LEGEA .

Adauga un comentariu