Local

Tot mai putini ieseni isi cumpara masini

Publicat: 22 apr. 2013
1
In luna martie, iesenii au inmatriculat mai putine masini decat in luna precedenta. Conform statististicilor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, iesenii au inmatriculat peste 520 de masini in luna martie.
Numarul inmatricularilor a scazut luna trecuta, fata de luna februarie, cand au fost inmatriculate aproape 600 de masini. Autoturismele alese de catre soferii ieseni sunt Skoda, Toyota, Seat, Volkswagen, Suzuki, Ford, Mercedes, Porche, Audi, Volgswagen, Renault, Mercedes si Volvo. Dintre acestea, in jur de 124 de autoturisme au fost marca Volkswagen.
Urmatoarele masini preferate de ieseni sunt cele Opel, cu 73 de inmatriculari, Ford, cu 57 de inmatriculari si 33 masini BMW . In aceasta luna, iesenii au inmatriculat 10 masini ceva mai scumpe, fiind vorba de doua masini Jaguar, 6 Land Rover, o masina Lexus si una Mazda.
Comentarii
  • Pentru ce sa dai banii pe masini? Impozite, taxe cat cuprinde si strazi proaste. Dupa ani de zile am ajuns la concluzia ca este mai ieftibn sa mergi cu mijloacele gen taxi sau transport in comun sau cu bicicleta. Daca dai cateva mii de euro pe un harb, si nu scoti bani cu el, atunci esti plecat de acasa. Dar romanii muncesc ca robii si au ca unic tel sa aiba o masina mai tare ca a vecinului. Si dorm intr-o cotineata si mananca barabule.

Adauga un comentariu