Magazin

Toti au fost surprinsi! Anuntul Mirelei Boureanu Vaida referitor la „Mireasa pentru fiul meu”: „Nu se va mai face…”

Publicat: 27 iun. 2015
1

Mirela Boureanu Vaida a luat o decizie inainte de gala de la „Mireasa pentru fiul meu” care va avea loc sambata. Prezentatoarea de televiziune a hotarat ca o parte din emisiune sa se desfasoare in alta parte.

Mirela Boureanu Vaida l-a invitat pe Nicolae si a vorbit cu el separat, iar ceilalti concurenti nu i-au putut vedea si nici auzi. Nicolae a explicat care au fost motivele pentru care a sarit gardul.

„Nu se va mai face emisiunea in platou! Concurentii nu vor auzi nimic din ceea ce se va petrece aici”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, vineri, in emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

„Am suferit in aceste zile. Am stat intr-o camera singur, izolat, fara televizor si fara telefon. In acel moment cand am sarit gardul am cerut ajutor. Mama si toti erau impotriva mea. Cel mai mare motiv a fost ca s-a adus iar vorba de Nelutu. Nu am vrut sa evadez din relatie, tin foarte mult la ea. O iubesc. Nimeni nu imi era alaturi. Mama ii dadea dreptate Catalinei. Am stat, am analizat unde am gresit”, a explicat Nicolae.

Adauga un comentariu