Software & Hardware

Toti care au Windows fac asta zilnic. „Este o greseala”. Comanda pe care o folosim cel mai des e incorecta

Publicat: 02 ian. 2014

Cofondatorul Microsoft a recunoscut eroarea, dar a dat vine pe o companie cu care lucra atunci.

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a recunoscut ca a facut o mare greseala fortandu-i pe utilizatori sa apese combinatia de taste Control+Alt+Delete pentru a se loga la un calculator. Toti cei care au folosit vreodata Windows stiu cat de importante sunt aceste taste atunci cand le apesi simultan.

Intr-un interviu pentru campania de strangere de fonduri pentru Harvard, el a discutat despre primele zile ale companiei Microsoft si despre decizia privind Control+Alt+Delete. Gates a explicat ca aceasta combinatie de taste a aparut pentru a preveni alte aplicatii sa replice ecranul de login si sa fure parola, scrie TheVerge.

„A fost o greseala”, a declarat Gates in fata unui public numeros, care s-a mirat sa auda atata sinceritate din parea cofondatorului Microsoft. „Puteam avea un singur buton, dar tipul care a facut designul pentru tastatura IBM n-a vrut sa ne dea un singur buton”.

Un inginer de la IBM, David Bradley, a fost cel care a venit cu aceasta combinatie de taste. „Am inventat-o eu, dar Bill a facut-o faimoasa”, a spus Bradley.loading...

Adauga un comentariu