News Flash:

Toti facem greseala asta. Cum trebuie de fapt sa fierbem fasolea

21 Aprilie 2018
993 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6569 RON (0.0000)
USD: 4.0889 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
fasole

Amanda Rose, un psiholog si cercetator din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide", a explicat cum trebuie consumata, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietatile sale.

Leguminoasele - fasolea, soia, nautul, lintea, arahidele sunt bogate in minerale, insa, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimileaza aproximativ jumatate din cantitatea nutrientilor, scrie observator.tv.

Iata cum trebuie preparata fasolea:

- Combinati apa clocotita cu apa filtrata si turnati peste fasole pana acoperiti complet boabele. Faceti asta cu o zi inainte de a gati propriu-zis fasolea si puneti vasul intr-un loc cald.

- Pastrati apa fierbinte intr-un termos si pe masura ce boabele absorb apa, completati din nou pana sunt acoperite complet.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 21 queries | Mysql time :0.022869 (s)