Sport

Toti s-au saturat de figurile antrenorului! Ionut Chirila, demis de la CSMS

Publicat: 07 oct. 2014
1

@ Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a declarat ca l-a mandatat pe presedintele Prunea sa negocieze cu Ionut Chirila rezilierea pe cale amiabila a contractului @ Intrebarea este cine a fost mintea limpede care a decis sa aduca la Iasi un antrenor atat de slab cum este Ionut Chirila @ Liviu Ciobotariu este cel ales sa preia banca tehnica a CSMS Iasi

Ionut Chirila nu mai are sustinerea nimanui la Iasi. Parasit de suporteri, tehnicianul nu mai este dorit nici macar de conducerea clubului. Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a declarat ca l-a mandatat pe presedintele Prunea sa negocieze cu Ionut Chirila rezilierea pe cale amiabila a contractului. Primarul sustine ca a ajuns si el la capatul rabdarii, ca si suporterii si ca s-a saturat sa primeasca tot felul de scuze de la Ionut Chirila dupa fiecare meci pierdut.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, toate informatiile de la CSMS Iasi, ce sanse mai sunt ca Ionut Chirila sa mai ramana antrenorul echipei, dar si cine ar putea veni in locul lui.

Comentarii
  • bai hahalerelor care sinteti,da cine a adus panorama asta da antrenor ce a fost alungat de la toate echipele pe unde a fost? ati ghicit ,primarul dorohoian nichita;dar cine-I plateste laudarosului contractul? nu ati ghicit;voi soldovenilor ingalati;votati ponta pomanagiilor.

Adauga un comentariu