Mozaic muzical

Toto Cutugno va concerta pe 13 martie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca

Publicat: 28 ian. 2016

Cantaretul italian Toto Cutugno va sustine un concert, intitulat „Best Of„, pe 13 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in care va canta melodiile care l-au consacrat, dar si melodii dedicate femeilor.

Intre melodiile pe care le va interpreta Toto Cutugno se numara „L’Italiano”, „Serenata”, „Insieme: 1992”, „Figli” si „Stasera Parliamo Di Donne”, informeaza organizatorii evenimentului.

„Eu iubesc si admir femeile din tot sufletul, nu pentru ca sunt barbat, dar pentru acele caracteristici – inteligenta ascutita, curajul, altruismul – pe care noi, barbatii, nu le avem. In ziua de azi, e foarte greu sa cuceresti o femeie, pentru ca, de obicei, ele sunt cele care cuceresc barbatii. Chiar daca ne lasa impresia ca noi suntem cei care stabilim regulile, ele ne conduc din umbra si «ne fac sa le cucerim». Femeile au o inteligenta nativa extraordinara si stiu sa se descurce in orice situatie, mult mai bine ca noi. Sunt niste creaturi magnifice”, a declarat interpretul italian.

De asemenea, Toto Cutugno s-a declarat legat emotional de Romania, pentru ca a cunoscut multi romani cu care a lucrat si a colaborat foarte bine. „In Romania ma simt ca acasa”, a spus artistul, care a cantat pentru prima oara in Romania in anul 1993, la Festivalul Cerbul de Aur„.

Vezi si De 8 Martie, Richard Clayderman si Gheorghe Zamfir concerteaza la Sala Polivalenta

De atunci, Toto Cutugno a revenit pentru mai multe concerte sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune. Ultima data, Toto Cutugno a sustinut un concert in Romania anul trecut, la Sala Palatului din Bucuresti. Cutugno si-a recunoscut dragostea pe care o are fata de poporul roman si a dezvaluit, anul trecut, ca are doi angajati romani in casa lui din Roma. „Atat de mult iubesc poporul roman”, a spus atunci artistul.

Toto Cutugno a vandut peste 150 de milioane de albume si a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreti celebri, precum: Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé si Ricchi e Poveri.

Cutugno a ramas singurul cantautor italian care a castigat concursul Eurovision, in anul 1990. Melodia sa „L’italiano”, inregistrata in anul 1983, este cantata de peste 160 de interpreti din intreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cantece italiene din toate timpurile.

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca se pot cumpara, incepand de miercuri, la sase categorii de preturi: 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei, 250 de lei, 300 de lei si 350 de lei.

Biletele se gasesc in mai multe locuri din Cluj-Napoca, respectiv la casa de bilete a Salii Polivalente, la Libraria Librarium Universitatii, la agentia de bilete a Teatrului National, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, dar si la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter. Biletele pot fi achizitionate si online, pe site-urile: biletoo.ro, biletmaster.ro, eventim.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro si ticketnet.ro.loading...

Adauga un comentariu