Stiri si curiozitati

Totul a iesi la iveala! Andreea Marin, declaratii despre crizele de comunicare cu fiica sa

Publicat: 05 oct. 2018
3

Andreea Marin, in varsta de 43 de ani, a facut declaratii despre cum ajunge la un numitor comun cu fiica ei, Violeta, in varsta de 11 ani, si cum evita crizele de comunicare.

„De cand era copil am tratat-o cu maturitate si i-am dat dreptul la opinie, o doza de independenta, de care are nevoie fiindca este o tanara descurcareata, care simte nevoia sa-si puna propriile idei in practica. Am incurajat acest lucru, desi exista si limite, pe care i le spun cu aceeasi maturitate si ii explic de ce exista aceste limite. O asigur mereu, de zece ori pe zi daca e nevoie, de dragostea mea, iar ea trebuie sa inteleaga ca mama nu e un stapan al ei, nici macar un gardian, ci un om care o ghideaza in viata, asa cum se pricepe, spre binele ei”, a afirmat vedeta.

Andreea Marin a mai precizat ca nu are o siguranta ca fiica ei ii destainuie tot, insa acest lucru nu o supara.

”Ea se deschide catre mine, imi povesteste, poate nu totul, unele lucruri le mai miros eu ca mama, dar daca eu sunt cinstita si nu ii ascund lucruri, ea ia exemplul meu. Nu am siguranta ca imi spune chiar totul, dar pana la urma fiecare dintre noi are nevoie de intimitate, iar eu ii respect aceasta intimitate”, a spus Andreea Marin, scrie perfecte.ro.

Adauga un comentariu