Actualitate

Totul despre ghicitul în palmă. Ce îți dezvăluie liniile care-ți conturează destinul

Publicat: 04 iun. 2021
Totul despre ghicitul în palmă
Palma stângă îţi dezvăluie personalitatea, pe când cea dreaptă îţi arată viitorul

Află totul despre ghicitul în palmă. Chiromanția sau citirea în palma a existat de mii de ani şi este arta de a afla viitorul prin studierea atentă a palmei. Aceasta te poate învăţa multe şi despre caracterul şi personalitatea ta.

Totul despre ghicitul în palmă

Prezicătorii Greciei antice descopereau caracterul, dar şi viitorul unei persoane analizându-i liniile din palmă. Deşi există tratate întregi care explică această practică, şi tu poţi citi semnele din palmă. Trebuie doar să cunoşti câteva reguli de bază despre ghicitul în palmă.

Cele patru linii ale palmelor

Tradiţia chiromanţiei spune ca palma stângă îţi dezvăluie din ce este compusă personalitatea ta. De cealaltă parte, palma dreaptă îţi arată ceea ce te aşteaptă – viitorul.

Principalele linii din palma sunt cea a vieţii, a capului, a inimii şi a norocului. Linia vieţii trasează, practic, destinul de la naştere la moarte şi este prima care se formează în palmă. Multe persoane se sperie dacă linia vieţii din palma nu este lungă, având impresia că acest lucru le indica o viaţă scută. Însă lungimea liniei vieţii nu indică longevitatea individului. Cât de bine este definită această linie arată cât de activ ca fire este omul respectiv.

Ce dezvăluie linia capului

Linia capului este uneori lipită de linia vieţii, alteori nu şi dezvăluie modul în care omul gândeşte. Linia capului indica şi nivelul de creativitate, de imaginaţie al individului. Cu cât linia capului este mai inclinata, cu atât omul respectiv are mai mult imaginaţie.

Linia inimii dezvăluie informaţii despre relaţiile de pe parcursul vieţii noastre, dar şi despre sentimente. Linia inimii este cea mai apropiată de degete, fiind, într-o anumită măsură, paralelă cu cea a capului.

Linia norocului porneşte dintre inelar şi degetul mijlociu în jos. Ea poate fi poziţionată mai în apropierea inelarului sau în apropierea degetului mijlociu. Oricum ar fi, de la punctul de pornire ea coboară spre încheietura mâinii. Linia norocului este o linie secundară, nefiind vizibilă la toată lumea. Cu cât este mai definita această linie, cu atât “purtătorul” are mai mari şanse în viaţă.

Adauga un comentariu