Local

Totul pentru mai putin, de la Telekom! 

Publicat: 08 mai 2019
1

Pachetul Telekom Complet: mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteza si televiziune, cu HBO si HBO GO incluse pana la finalul anului, la doar 15 euro / luna. 

Cele mai recente studii Telekom au aratat ca majoritatea clientilor de telecomunicatii din Romania prefera simplitatea in ceea ce priveste produsele si serviciile si, in plus, se asteapta ca toate serviciile sa le primeasca intr-un singur pachet. 

De aceea, am dezvoltat Pachetul Telekom Complet – mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteza si televiziune, cu HBO si HBO GO incluse pana la finalul anului, totul la doar 15 euro / luna.

Prin achizitionarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / luna, clientii beneficiaza practic de o reducere de 25% fata de situatia in care serviciile din componenta pachetului ar fi achizitionate separat.

Telekom este si mai darnic cu noua oferta de telefoane. Astfel, daca te abonezi la serviciile mobile Telekom in perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019, beneficiezi de abonamente incepand de la 5 euro/luna, cu minute nationale nelimitate si Bonus Net 4G nelimitat, si de telefoane in rate fixe, fara dobanda si avans 0, cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achizitionat la doar 5 euro/luna, Samsung A40, la 10 euro/luna, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/luna si Huawei Y6 2019, la 6 euro/luna. 

O oferta completa! Doar 15 euro! Doar de la Telekom! 

Afla mai multe pe https://www.telekom.ro/pachetul-complet/ 

Comentarii
  • Lasati bai reclama asta ca nu mai pacaliti pe nimeni. Recunoasteti ca ati luat-o in goarna cu maretele reclame la care a trebuit sa intrerupeti sonorul pe motiv de concurenta neloiala. Call center cel mai slab dintre toti furnizorii. Bagati milioane in show tv, dar retea si servicii de doi bani.

  • Te amețesc cu ofertele lor pînâ închei un contract ceva cu ei –și dupâ aia încep necazurile cu ei —nu este alt ceva decît pâcâlealâ—–

Adauga un comentariu