Gadgeturi

TP-LINK NC250, o camera pentru supraveghere IP cu mod Night Vision si filmare HD

Publicat: 22 mart. 2016

TP-LINK NC250 vine cu un design compact si suporta conexiuni prin cablu si/sau wireless N 300Mbps, pentru a transmite in timp real continutul filmat, direct pe telefon sau laptop. NC250 are si functie de range extender, astfel incat sa ofere o acoperire optima a retelei wireless in orice colt al locuintei.

Camera filmeaza HD, pe timp de zi si de noapte, tehnologia Night Vision asigurand vizibilitate optima in intuneric pana la o distanta de sase metri. Tehnologia de compresie video H.264 reduce cu pana la 80% dimensiunea fisierelor video fara a le altera calitatea, permitand transmiterea de imagini la rezolutie HD pe tablete si smartphone-uri.

NC250 se instaleaza foarte usor pe laptop sau pe smartphone cu ajutorul aplicatiei tpCamera , in timp ce serviciul TP-LINK Cloud permite vizionarea in timp real a imaginilor, indiferent de locatie.

In cazul detectarii miscarii sau zgomotelor, camera trimite automat notificari pe e-mail sau FTP. Pe langa continut video HD, NC250 ofera si streaming audio cu ajutorul microfonului incorporat, fiind potrivita pentru supravegherea locuintei pe timpul vacantelor, sau in utilizarea de zi cu zi pentru  monitorizarea copiilor aflati in grija bonelor, monitorizarea animalelor de companie sau a sediilor de birouri.

Camera TP-LINK NC250 este disponibila in magazine la pretul recomandat de 290 lei (TVA inclus).

TP-LINK a anuntat, de asemenea, disponibilitatea in Romania a routerului wireless N 300Mbps LTE TL-MR6400. Dispozitivul suporta atat conexiune la Internet prin fir, cat si prin intermediului unui SIM, suportand rate de transfer 4G de pana la 150Mbps.

A doua optiune de conectare la reteaua Internet este utilizarea portului WAN si crearea unei retele wireless N capabile sa realizeze conexiuni de pana la 300Mbps. Routerul TL-MR6400 poate suporta o varietate de tipuri de conexiuni, de la modemuri de cablu, la modemuri de fibra optica si modemuri DSL. Routerul dispune de doua antene wireless interne si doua antene 4G LTE externe detasabile, pentru conexiuni wireless stabile si o acoperire extinsa.

Pretul recomandat pentru routerul TL-MR6400 este de 550 lei (TVA inclus).loading...

Adauga un comentariu