Sport

Tradare în Liga 1: Goian, aproape de Rapid

Publicat: 26 iul. 2012
1

Fostul stelist Dorin Goian negociaza cu Rapid. Acesta poate pleca liber de la Rangers dupa ce echipa a fost retrogradata în liga a patra, iar Rapid este o varianta. Goian spune ca nu este deranjat de faptul ca va ajunge la o rivala a Stelei.
George Copos vrea sa rezolve problemele din defensiva Rapidului prin transferul unui fost stelist. Florin Manea, impresarul lui Dorin Goian, spune ca a fost contactat de oficialii giulestenilor.

„Sunt mai multe oferte si din România. Am fost sunat de cineva de la Rapid, nu pot sa dau nume, în legatura cu Goian. Daca îl vrea pe Goian, George (n.r. Copos) sa puna mâna pe telefon si sa ma sune, are numarul meu. Dar îi transmit ca trebuie sa bage mâna în buzunar pentru un jucator ca Goian”, a spus Manea pentru Digi Sport. Totusi, Manea a afirmat ca Goian are mai multe oferte din cele mai puternice campionate, astfel ca Rapidul are concurenta. „Nu s-a rezolvat înca situatia lui Goian. Jucatorul se antreneaza în continuare cu Rangers. Mai avem timp pâna pe 31 august sa perfectam un transfer. Exista sanse mici ca el sa continue la Rangers, desi antrenorul Ally McCoist insista ca el sa ramâna acolo. Goian are o vârsta si trebuie sa se gândeasca si la bani. Am refuzat pâna acum trei oferte, din Germania, Franta si Spania, care nu se ridicau la pretentiile noastre. Cred, totusi, ca pâna la finalul saptamânii viitoare se vor clarifica lucrurile”, a precizat Manea.
În schimb, Dorin Goian a mentionat ca nu ar fi deranjat sa îmbrace tricoul unei rivale a Stelei. „Cei de la Rangers îmi vor plati contractul în continuare, ei îsi doresc ca eu sa ramân aici. Am avut doua oferte pe care le-am refuzat, de la Frankfurt si de la Olympiakos. Sper sa iau cea mai buna decizie cu privire la viitorul meu. Am avut contacte si cu echipe din tara. Nu exclud posibilitatea ca eu sa ajung în România la o alta echipa decât Steaua, dar prioritatea mea este sa evoluez în continuare în strainatate”, a comentat Goian.

Adauga un comentariu