Actualitate

Traditii din toate colturile lumii, intr-un eveniment special la Iulius Mall

Publicat: 27 iul. 2013
1

Maine, 28 iulie, Iulius Mall gazduieste o noua editie a evenimentului multicultural educational Global Village, organizat de asociatia studenteasca AIESEC Iasi, in parteneriat cu Scoala de Valori din Romania.

De la ora 11.00, la parterul mall-ului, peste 60 de elevi ieseni, din clasele a X-a si a XI-a, se vor grupa pe echipe, iar fiecare grup va avea misiunea de a expune in standul propriu cat mai multe traditii ale tarilor pe care le reprezinta. Cu aceasta ocazie, clientii Iulius Mall vor afla despre obiceiurile practicate in 15 tari, precum Mexic, Brazilia, Chile, Japonia, Egipt, Suedia si Maroc. Echipele vor expune mancaruri traditionale si obiecte si vor prezenta traditii pe scena evenimentului, insotite de filmulete. Majoritatea elevilor participanti provin de la institutii de invatamant iesene, precum: Colegiul „Costache Negruzzi„, Colegiul National „Mihai Eminescu„, Liceul Teoretic de InformaticaGrigore Moisil” si Colegiul National.

Global Village este un concurs-eveniment multicultural, organizat cu scopul de a promova multiculturalismul si de a crea o noua perspectiva asupra culturilor si obiceiurilor din intreaga lume.

Comentarii
Adauga un comentariu