National

Trafic de cosmar pe drumurile dinspre munte si mare

Publicat: 16 aug. 2015
1
Potrivit Infotrafic, circulatia rutiera s-a intensificat astazi pe mai multe artere importante din tara. Pe autostrada 2, pe DN 39 Mangalia Agigea, cat si la statia de taxare Fetesti, traficul rutier este intens, formandu-se cozi de masini. Si pe drumul dinspre munte spre Capitala, pe DN1, pe Valea Prahovei, si pe A1 Pitesti – Bucuresti, traficul rutier a crescut in intensitate. Mai mult, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse catre Bulgaria, traficul rutier este intens.
 
Duminica dimineata, in jurul orei 10:00, traficul rutier pe A2 Bucuresti – Constanta este intens. La statia de taxare de la Fetesti, pe sensul de mers catre Bucuresti, pe banda destinata achitarii pe loc a peajului, s-a format o coloana de autovehicule de aproximativ 100 de metri, iar pe benzile 2 si 3 se circula cu o viteza de aproximativ 50-70 de km/h, potrivit Infotrafic. Pe DN 39 Mangalia – Agigea valorile de trafic sunt ridicate. Se circula in coloana, din zona statiunii Eforie Sud si pana la intrarea pe A4.
Potrivit Infotrafic, acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, avand in vedere valorile ridicate de trafic inregistrarte pe drumurile care duc catre judetul Constanta. Spre exemplu, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti – Constanta, s-au inregistrat aproximativ 70.000 de autovehicule in ultimele doua zile, numarul estimat al turistilor veniti pe litoral depasind 300.000, potrivit datelor furnizate de operatorii de turism.
Adauga un comentariu