Actualitate

Trafic intens de droguri la Sculeni

Publicat: 09 ian. 2000

•O tanara moldoveanca a incercat sa introduca in tara marijuana •Un alt caz a fost depistat pe 20 decembrie 1999, cand un basarabean, student la Facultatea de Istorie din Iasi, avea asupra sa 110 grame din acelasi drog.

Pe 5 ianuarie, Politia de Frontiera a prins o cetateanca din Republica Moldova care incerca sa introduca droguri in tara. In jurul orei 20.30, Natalia Chiriac, de 29 de ani, a incercat sa intre in tara pe la Punctul de Control Trecere Frontiera de la Sculeni. Observand ca Natalia are un comportament ciudat si este foarte nelinistita, s-a trecut la un control mai amanuntit. Cand politistii erau pe punctul de a renunta, drogul a fost gasit intr-un loc cu totul neobisnuit.

Tanara avea un buchet de busuioc in care era ascunsa o tigara Cosmos, plina cu marijuana. Au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale, urmand ca persoana sa fie cercetata de Politie. Reamintim ca un alt traficant de marijuana a fost descoperit pe 20 decembrie, tot la punctul de trecere a frontierei de la Sculeni. Moldoveanul Alexandru Fradkin, in varsta de 20 de ani, student in anul II la Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii „Al.I.Cuza”, avea asupra sa 110 grame de marijuana si a declarat ca marfa era pentru consumul propriu. Spre deosebire de cazul de miercuri, Fradkin avea drogul ambalat in pungi de plastic lipite pe corp. Pentru trafic de stupefiante si contrabanda, legislatia romaneasca prevede pedepse cu inchisoare intre 3 si 15 ani.loading...

Adauga un comentariu