Actualitate

Trafic restrictionat in centrul Iasului de 1 Decembrie – UPDATE

Publicat: 28 nov. 2013
1
UPDATE 16:20 – Manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei impun restrictii de circulatie in zona Pietei Unirii, de la strada Gandu pana la intersectia cu strada 14 Decembrie. Transportul public si circulatia rutiera vor fi suspendate in aceasta zona doar intre orele 9:00 si 12:00.
Tramvaiele vor fi inlocuite cu autobuze, care vor circula pe bulevardul Independentei. Traficul auto va fi deviat pe durata manifestarilor pe strada 14 decembrie si strada Vasile Alecsandri. Va fi pastrat in circulatie si bulevardul Stefan cel Mare pentru legatura cu strada I.C.Bratianu. De asemenea, soferii vor putea circula in perioada restrictiilor pe strada Arcu, strada Gandu si strada Gavril Musicescu.

STIRE INITIALA – Potrivit unui anunt facut de municipalitate, circulatia mijloacelor de transport in comun va fi restrictionata de 1 Decembrie in centrul orasului. Mai precis, autobuzele si tramvaiele nu vor circula pe strada Cuza voda, in intervalul 9:00 – 12:00, intre intersectiile cu strazile Gandul si 14 Decembrie, impunerea restrictiilor fiind necesara pentru ca soldatii de la Garnizoana Iasi sa poata participa la parada

Transportul in comun va fi deviat pe bulevardul Independentei, restul autoturismelor urmand a fi directionate pe strada 14 Decembrie sau pe Stefan cel Mare. Pentru cei care vin de pe strada Muzicescu, traficul va fi directionat pe strada Arcu sau strada Gandul. Duminica, in intervalul 9:00 – 12:00 va fi eliminata restrictia de viraj stanga spre strada Muzicescu, pe sensul de circulatie dinspre Gara.
Adauga un comentariu