Sport

Tragatorii ieseni au speriat Bucurestiul! Au pus mana pe opt medalii la Campionatele Nationale

Publicat: 26 iul. 2018
1

Miercuri s-au încheiat campionatele Nationale de glont, calibrul 5,6 milimetri, distanta de 50 metri, pentru juniori 1 (19-20 ani) desfasurate în Bucuresti. Iasul a fost reprezentat de 5 sportivi, 4 la pusca si 1 la pistol si doi antrenori: Axinte Mihai la pusca si Sacaleanu Ioan la pistol. Au fost câstigate 8 medalii: 7 medalii de aur si una de argint, dar iesenii au obtinut si clasari aproape de podium.

Pusca

1. Proba individuala de 60 focuri culcat a fost câstigata de Iordache Dragomir, iar Ciortan Stefan a ocupat locul 4. La echipe,  Politehnica Iasi s-a impus în urmatoarea componenta: Iordache Dragomir, Tanase Alexandru si Ciortan Stefan.  
2. La Proba 3×40 se trag cate 40 de focuri la fiecare din urmatoarele pozitii de tragere: culcat, genunchi si picioare. La aceasta proba se fac clasamente pentru fiecare pozitie de tragere (40 Genunchi, 40 picioare) cat si pentru proba totala, 3×40 atât la individual cat si la echipe.

Astfel, ieseanul Iordache Dragomir s-a impus la individual la 3×40, si la 40 picioare, iar la 40 Genunchi a ocupat locul 2.
Tot la individual, Tanase Alexandru a reusit un loc 4 la genunchi si 5 la 3×40, iar Rotariu Vlad, loc 4 la 3×40.
Echipa Politehnica Iasi s-a impus categoric si a adus 3 medalii de aur la probele pe echipe.

Pistol

Chisanovici Sebastian a ocupat locul 4 la proba pistol sport si locul 6 la pistol liber.
De ieri, a debutat Campionatul National de Tineret (26-28 iulie). Sportivii ieseni au ramas în cantonament la sediul federatiei Romane de Tir Sportiv, în Bucuresti.

Adauga un comentariu