Din lumea filmului

Tragedia prin care a trecut o super-vedeta in timpul Revolutiei din 1989

Publicat: 17 ian. 2015
3

Unul din cele mai negre episoade din istoria tarii noastre ramane Revolutia din 1989. Un celebru prezentator din tara noastra a trait clipe grele de imaginat in timpul acesteia.

O simpla calatorie cu trenul s-a soldat pentru Lucian Mindruta cu cativa pumni, dar si cu un control amanuntit. Episodul a avut loc inainte de Revolutia din ’89, cand el trebuia sa ajunga la Pitesti, iar calatoria a fost suspendata, fara explicatii, intr-o alta statie. Vestea a cazut ca un trasnet asupra tuturor calatorilor, mai ales ca nimeni nu le oferea o varianta de a ajunge la destinatie. Cel mai curajos dintre ei s-a dovedit fostul stirist, care a decis sa protesteze. O reactie spontana, dar care nu a picat bine in…Epoca de Aur.

„Am fost batut de militie inainte de ’89, cred ca prin ’86 sau ’87, in gara din Golesti si mi s-a facut si perchezitie dupa ce s-a oprit trenul. Eu mergeam la Pitesti si ne-au spus ca nu mai merge pana la Pitesti, ca sa ne descurcam. Si atunci eu m-am enervat, m-am enervat pe sistem si pe toata chestia si m-am urcat pe un rond de flori si am inceput sa strig impotriva Cailor Ferate Romane. Ceva cu: «Rusine Cailor Ferate!», «Ce nenorocire!», «Ce mizerie se intampla aici!». Eram un instigator, cam ce fac acum pe facebook. Si a venit seful de post si m-a batut. Mi-a dat 2 pumni si dupa aceea mi-a luat la parchezitie bagajul“, a povestit Lucian Mindruta la Antena Stars. Desi a fost linistit rapid de politist, fostul stirist rade in hohote cand isi aminteste de finalul acestei scene. Omul legii a gasit in bagajul lui un obiect care i-a atras atentia. Dupa ce a studiat casetofonul cu multa atentie, acesta l-a intrebat pe Mindruta daca are autorizatie la el, scrie spynews.ro.
Adauga un comentariu