International

Tragedie fără margini în lumea filmului. Un cunoscut actor de la Bollywood s-a sinucis din cauza soţiei

Publicat: 17 feb. 2021
colaj Sandeep Nahar actorul care s-a sinucis
Sandeep Nahar, un cunocut actor de la Bollywood, s-a sinucis din cauza soţiei

Tragedie fără margini în lumea filmului. Sandeep Nahar, un cunocut actor de la Bollywood, s-a sinucis din cauza soţiei. Acesta a fost găsit fără suflare în casa sa din Mumbai chiar de către soţia sa. Actorul postase un live pe Facebook, chiar înainte de a îşi pune capăt zilelor. Acum, oamenii legii efectuează cercetări pentru a descoperi în ce împrejurări s-a produs decesul bărbatului.

Apropiaţii cuplului susţin că Sandeep Nahar trăia o perioadă deloc plăcută alături de soţia sa, relaţia dintre el şi partenera lui de viaţă transformându-se într-una toxică, plină de certuri.

Un cunoscut actor de la Bollywood s-a sinucis

Veste şocantă din lumea filmului. Un actor extrem de cunoscut de la Bollywood s-a sinucis. Este vorba despre Sandeep Nahar, care nu a mai putut rezista presiunii la care era supus de soţia sa şi de mama acesteia.

Se pare că înainte de a se sinucide, actorul a făcut un live pe Facebook în care a povestit momentele dificile prin care trece de luni de zile. Mai exact, Sandeep Nahar a fost împins la sinucidere din cauza relaţiei toxice în care se afla de ceva vreme.

Acesta se certa des cu soţia sa şi era şantajat, iar aceşti factori şi-au pus serios amprenta asupra minţii dar şi a sufletului său, lucru care nu a avut decât o singură scăpare, sinuciderea.

Într-un live postat pe reţelele de socializare, actorul cunoscut de la Bollywood a orbit despre calvarul prin care trece. După patru ore de la filmare, acesta a fost găsit mort.

„S-a sinucis din cauza unei relaţii toxice. Cred că în societatea de acum bărbaţii sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzaţie falsă a femeilor poate ruina viaţa bărbaţilor”, a declarat un apropiat al actorului.

Deşi a trecut în ultimii doi ani, actorul a trecut printr-un chin cumplit alături de soţia sa, Kanchan, el preciza că aceasta să nu fie trasă la răspundere.

„Acum, va trebui să fac acest pas fericit, deoarece această viaţă nu mi-a arătat decât iadul”, a spus artistul indian, care înainte mărturisea că a încercat să aibă o relaţie mai bună cu cea de lângă el.

De menţionat este faptul că bărbatul a fost găsit fără suflare în locuinţa din Mumbai, India, chiar de soţia sa, care a alertat imediat Salvarea. El a fost transportat la spital, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

„Sandeep Nahar îşi împărtăşeşte suferinţa într-o relaţie toxică chiar înainte de a muri prin sinucidere. El spune că poţi duce orice alt stres, dar nu acesta, dat de o soţie psihotică, controlanta, abuziva. A încercat destul, dar nu mai poate suporta”, este un mesaj de pe Twitter care vorbeşte despre suferinţă actorului indian din ultima vreme.

Anul trecut un important actor de la Hollywood s-a sinucis

Anul trecut, la jumătatea lunii ianuarie Hollywood-ul avea să fie zguduit de o veste tragică. Actorul american Stan Kirsch şi-a pus capăt zilelor la vârsta de doar 51 de ani. Cunoscutul actor din serialele „Highlander” şi „Friends”, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Los Angeles. Potrivit documentelor emise de medicul legist, acesta s-a sinucis prin spânzurare. Soţia actorului, Kristyn Green, a confirmat decesul soţului său pe contul său de socializare Facebook. Stan Kirsch a murit pe data de 11 ianuarie, la vârsta de doar 51 de ani. Actorul a fost descoperit în baie.
Adauga un comentariu