Titlurile zilei

Tragedie fără margini într-o familie din Iași! O banală betonieră i-a adus sfârșitul unui tânăr, tată a trei copii, chiar de ziua lui. Cum s-a produs nenorocirea?

Publicat: 11 aug. 2022
Tragedie fără margini într-o familie din Iași O banală betonieră i-a adus sfârșitul unui tânăr tată a trei copii chiar de ziua lui. Cum s-a produs nenorocirea
Un tânăr din Iași a murit electrocutat chiar de ziua lui

Tragedie într-o familie din comuna Mironeasa, Iași. Un tânăr de 28 de ani a murit electrocutat, chiar de ziua lui. Ionuț Ursu, tată a trei copii, și-a găsit sfârșitul în timp ce lucra cu o betonieră

Întreaga suflare din satul Frunziș, comuna Mironeasa, Iași, este în stare de șoc după ce un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a murit electrocutat. Ionuț Rusu era tată a trei copii. Tragicul accident s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 9 august 2022, chiar de ziua lui de naștere.

„Mare păcat! Era atât de tânăr, avea 3 copii de crescut, era un băiat tare muncitor. O adevărată tragedie! A fost un șoc pentru toată lumea când s-a auzit în sat despre acest caz. A murit săracul, chiar de ziua lui. Au venit ambulanțe, elicopterul, au încercat toți să-l salveze, dar nu au mai reușit. Din câte știu eu, a murit din cauza betonierei cu care lucra. Aceasta s-ar fi răsturnat, iar apa s-ar fi scurs pe sursa de curent și pe el. Dumnezeu să-l ierte!”, a precizat un localnic din Mironeasa.

Un tânăr din Iași a murit electrocutat, chiar de ziua lui. Polițiștii au deschis dosar penal

Tragicul incident a avut loc marți, 9 august 2022, în comuna Mironeasa din Iași. În urma apelului la numărul unic 112, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și a fost trimis de urgență elicopterul SMURD. Medicii au încercat din răsputeri să-l salveze, însă totul a fost în zadar, fiind nevoiți să declare decesul. Polițiștii au deschis dosar penal de ucidere din culpă și efectuează cercetări.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, s-a dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat agent principal de poliție Ioana Bîlea, IPJ Iași.

Un alt ieșean din comuna Mironeasa a murit

În edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat cazul unui ieșean, în vârstă de 62 de ani, care a fost găsit ars de viu în propria curte. Rănile produse în urma incendiului i-au adus, din păcate, sfârșitul. Acesta era imobilizat într-un scaun rulant și era singur în momentul în care s-a produs tragicul accident

. Acesta locuia în comuna Mironeasa din județul Iași. Medicii ajunși la fața locului au intervenit de urgență, starea acestuia fiind destul de gravă. După ce l-au stabilizat, l-au transportat la spital, dar, în ciuda eforturilor, acesta a decedat la câteva ore.
Comentarii
Adauga un comentariu