International

TRAGEDIE! Fiica atletului Tyson Gay a fost ucisa in urma unui schimb de focuri

Publicat: 16 oct. 2016

Fiica atletului american Tyson Gay a fost ucisa in urma unui schimb de focuri intre doua masini, in parcarea unui restaurant din Kentucky, informeaza BBC.

Fata, in varsta de 15 ani, a fost dusa la spital pentru a primi ingrijiri, insa acolo i s-a constatat decesul. Tyson Gay a confirmat moartea fiicei sale, la postul de televiziune Lex 18. „Nu a supravietuit. Sunt foarte confuz. Abia ajunsese aici (n.r in Lexington) pentru vacanta, e o nebunie. Nu am nicio idee despre ce s-ar fi putut intampla”, a spus Tyson Gay.

Politia a demarat o ancheta pentru a descoperi ce s-a intamplat cu exactitate. Martorii ce se aflau in incinta restaurantului au relatat un schimb de focuri intre doua masini, un Dodge Charger gri, si o masina sport de culoare inchisa, cu geamuri fumuri. Politistii americani au identificat si arestat doua persoane ce se aflau in masina Dodge Charger, acestia fiind dusi la sectie pentru integoratoriu.

 In varsta de 34 de ani, Tyson Gay este unul dintre cei mai cunoscuti atleti din Stele Unite ale Americii, fiind al doilea cel mai rapid om din istoria probei de 100 de metri, dupa Usain Bolt (9,69, fata de recordul mondial 9,58). Gay este campion mondial in probele de 100, 200 si 4×100 m (toate medaliile de aur au fost castigate la Osaka, in 2007).loading...

Adauga un comentariu