Magazin

Tragedie in familia unui renumit sportiv roman. Fiul sau in varsta de 23 de ani a murit

Publicat: 15 sept. 2019

Tragedie fara margini in familia lui Mihai Corui, unul dintre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Fiul sau, in varsta de numi 23 de ani, a fost lovit de un tren in Londra. Tragicul eveniment s-a produs in gara Liverpool Street din Londra,  joi, pe 12 septembrie. Autoritatile si medicii au ajus de urgenta la fata locului, insa, din pacate, pentru tanar nu s-a mai putut face nimic.

 Mihai Corui

Un tanar de 20 de ani fara acte de identitate a fost descoperit de politisti. Cum a fost posibil sa nu fie intregistrat in nicio baza de date

„Victor Corui, in varsta de 23 de ani, de nationalitate romana este cel care si-a pierdut viata. Tanarul este fiul lui Mihai Corui, fost baschetbalist si antrenor. Incidentul nu este tratat ca suspect si va fi pregatit un raport pentru medicul legist”, scriu mass media britanice. „Clubul Sportiv Municipal Targu Mures este alaturi de colegul nostru Corui Mihai in marea durere cauzata de decesul fiului sau, Victor. Condoleante familiei indurerate, Condoleante familiei, Multa putere, Mihai”, sunt cateva dintre mesajele transmise de apropiatii lui Mihai Corui.

Victor Corui

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit