National

Tragedie într-o familie din Brașov. Doi copii au decedat după ce ar fi fost spălați cu o soluție toxică folosită pentru deparazitarea oilor. Alți membri, în stare gravă

Publicat: 29 mai 2021

Mai multe echipaje medicale au intervenit, sâmbătă, în comuna Ungra din județul Brașov, unde au fost solicitaţi în sprijinul a trei copii găsiţi inconştienţi. Primele date arată că cei trei copii au băut Tomoxan, o substanţă toxică. Din păcate, doi dintre ei au murit. Primele date arată că există suspiciunea că cei trei copii ar fi fost spălați pe cap de către mama lor cu Tomoxan, o substanţă toxică antiparazitară, folosită la spălatul oilor. Cei 3 copii sunt în vârstă de 7 ani, 8 ani și 9 ani și au intrat în stop cardio-respirator.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Brașov, dar a fost solicitat și sprijinului unui elicopter SMURD de la Mureș.

Doi dintre copii, fetițe, în vârstă de 7 ani și 9 ani nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarați decedați.

Al treilea copil, în vârstă de 8 ani, a fost preluat de elicopter pentru a fi transportat la Spitalul din Târgu Mureș.

Și alți membri ai acestei familii lovite de tragedie sunt în stare destul de gravă. Mama copiilor a fost transportată la Spitalul Rupea, iar bunica este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului.
Adauga un comentariu