Cancan

Tragedie la Kanal D! A murit moș Ion, unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea

Publicat: 18 mai 2021
andreea mantea este in doliu
Este tragedie la Kanal D după ce a murit moș Ion, unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea

Este tragedie la Kanal D după ce a murit moș Ion, unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut chiar de realizatoare.

Filmările pentru ediția de aseară a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, au fost făcute în Vinerea Mare. Cea mai mare dorință a lui Moș Ion, pe care i-a comunicat-o Andreei Mantea, a fost ca el să plece la Dumnezeu. Se pare că dorința i s-a îndeplinit în noatea Învierii, pe data de 1 mai 2021 nea Ion plecând la cele sfinte.

A murit moș Ion, unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea

Andreea Mantea a făcut un anunț trist aseară în cadrul emisiunii pe care o moderează la postul de televiziune! Vedeta Kanal D spune că ediția de luni a fost în memoria lui moș Ion, unul dintre protagoniștii emisiunii, care a decedat până la data difuzării emisiunii.

Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut chiar de realizatoare. Potrivit Andreei Mantea, filmările au avut loc în Vinerea Mare, iar cea mai mare dorință a lui nea Ion a fost că el să plece la Dumnezeu.

“Cea mai mare dorință a lui Moș Ion, pe care i-a comunicat-o Andreei Mantea, a fost că el să plece la Dumnezeu”, se mai arata în anunț.

“Ediția din aceasta seara este în memoria lui moș Ion. Mă bucur enorm că l-am întâlnit și mă bucur că o să îl “cunoașteți” și voi în această seară. Dumnezeu să te odihnească în pace, moș Ion, iar Lumina Învierii să iți fie la căpătai veșnic”, a scris Andreea Mantea pe Facebook.

În ediția de luni, 17 mai, Andreea Mantea a ajuns împreună cu David într-o zonă de munte, uitată parcă de timp, din țara noastră, un adevărat colț de rai pe pământ, unde a descoperit cele mai impresionante povești din viața unor oameni simpli, modești de la țară, dar extrem de calzi și de ospitalieri, undeva în județul Vrancea. Fascinată de modul de trai al sătenilor, Andreea Mantea a încercat să afle cât mai multe lucruri inedite despre acei oameni speciali. Astfel, Andreea a cunoscut un bătrân foarte cumsecade, născut în anul 1926, pe Moș Ion. Deși nu au curent electric, acești oameni simpli duc o viață extrem de grea departe de modernitate, sătenii sunt optimiști și fericiți și merg mai departe cu speranță și cu încredere că Dumnezeu îi vă ajuta și de acum înainte.

Andreea a ascultat poveștile lui Moș Ion, care în acest moment nu mai este printre noi. Cea mai mare dorință a lui Moș Ion, pe care i-a comunicat-o Andreei Mantea, a fost că el să plece la Dumnezeu. A doua zi, în noaptea Învierii, pe data de 1.05.2021 dorința lui Moș Ion a fost îndeplinită. Precizăm că emisiunea a fost filmată în Vinerea Mare.

Ce spunea Andreea Mantea la debutul emisiunii „Trăiri…”

După ce a prezentat cu mult succes primele două episoade ale reality-show-ului Puterea Dragostei, Andreea Mantea a decis să se întoarcă în țară alături de băiețelul ei, David.

Cei doi sunt protagoniștii reality-show-ului „Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzat în fiecare seară de luni, în jurul orei 23:15, după serialul Hercai, la Kanal D.

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.

Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povesti de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele.

Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept ca, din 5 octombrie, în fiecare luni, să ne  pe Kanal D!”, spunea Andreea Mantea înainte de primul episod al reality-show-ului.

Adauga un comentariu