Magazin

TRAGEDIE LA STEAUA. Un fotbalist a murit: „A obosit sa mai lupte!”

Publicat: 27 apr. 2014
1
Fotbalist descoperit si crescut de Steaua, Denis Penciu a incetat din viata la doar 20 de ani, dupa o lupta de mai bine de doi ani cu o tumoare pe creier. Tanarul parea sa fi descoperit boala din timp, a fost la Istanbul pentru tratamente in urma carora medicii erau optimisti, insa pana la urma Denis a cedat.
Informatia trista a fost oferita de Edi Iordanescu, fost antrenor al Stelei, cel care a scris pe contul sau de Facebook cateva cuvinte pentru Denis.
„Un copil crescut in curtea Stelei a pierdut azi lupta cu boala. Din cate stiu deja suferise cateva operatii si parintii luptau cu greutatile vietii sa stranga bani pentru urmatoarele operatii, insa copilul a obosit sa mai lupte. Am un mare regret insa. Undeva in perioada 2010, urmarind jocurile echipelor de juniori, l-am remarcat pe acest copil si l-am propus pentru echipa mare. Ba mai mult am si vorbit personal cu el si i-am spus ca trebuie sa continuie sa munceasca si sa fie serios, pentru ca e in vederile primei echipe si e posibil sa vina pentru niste antrenamente. Din pacate, la scurt timp am parasit echipa, iar el a aflat de cumplita boala si nu s-a mai materializat acel pas. Un copil de 20 de ani… Dumnezeu sa te odihneasca Penciu Denis si sa joci fotbal acolo sus daca aici nu ai mai apucat!”, a scris Edi Iordanescu, citat de prosport.ro.
Adauga un comentariu