Actualitate

Tragedie la un spital din Roman. O ieseanca a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj

Publicat: 09 apr. 2019

O ieseanca a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul al doilea al sectiei Spitalului municipal Roman unde era internata
In alte ordine de idei, o femeie, din Iasi, in varsta de 54 de ani, a decedat, astazi, dupa ce a recurs la un gest socant, aruncandu-se de la etajul al doilea al sectiei Spitalului municipal Roman unde era internata.

Agentul sef adjunct Robert Costan, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt a declarat, ca sesizarea a fost facuta de catre cadrele medicale ale spitalului  municipal Roman.

"Politistii din cadrul Politiei municipiului Roman au fost sesizati de catre cadrele medicale cu privire la faptul ca o femeie s-a aruncat in gol de la etajul al doilea al sectiei unde era internata. Din pacate, in urma impactului cu solul a intervenit decesul. Colegii criminalisti si de investigatii criminale care au efectuat cercetarea la fata locului au stabilit ca este vorba despre o femeie de 54 de ani, din Iasi. In cauza, cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa (moarte suspecta) pentru a fi stabilite cu exactitate imprejurarile care au condus la decesul persoanei respective", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

Corpul neinsufletit al femeiei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Femeia, domiciliata in localitatea ieseana Podu Iloaei, a ajuns sambata seara la urgente cu o hemoragie. Pacienta nu a lasat vreun bilet de adio, iar medicii psihiatri ii recomandase tratament si supraveghiere.. In momentul tragediei, femeia era internata la sectia de neurochirurgie, iar intr-un moment de neatentie a infirmierei, aceasta s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii. Femeia suferea de cateva boli extrem de grave, cum ar fi: cancer la colon si ceroza. In momentul tragediei aceasta ar fi fost in sevraj etanolic.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit