Local

Tragedie pentru Cornel Șfaițer! Soția sa a murit, la doar 57 de ani

Publicat: 04 dec. 2022
Tragedie pentru Cornel Șfaițer Soția sa a murit la doar 57 de ani
Daniela Șfaiter s-a stins din viață fulgerător

Daniela Șfaițer, soția lui Cornel Șfaițer, a murit în dimineața zilei de duminică, 4 decembrie, la doar 57 de ani, după ce i s-a făcut rău.

Aceasta se afla la casa sa din Vorona, Botoșani, când i s-a făcut rău. Soțul său a chemat ambulanța, dar medicii n-au mai putut să-i salveze viața.

Soția președintelui de la Poli Iași a suferit un accident vascular cerebral, potrivit Playsport, care citează surse din cadrul Spitalului ”Mavromati” din Botoșani.

”Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic. El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, să fiu soție, să fiu partener de afaceri”, spunea Daniela Șfaițer, pentru Botoșăneanul.
Comentarii
  • Si cu Vaccinul cum ramane ? De ce ascundeti adevarul ?

    Pasarea pe limba ei piere si Fraierul pe vaccinul lui moare !

    Pot muri sute de oameni daca un vaccinat moare ca in cazul urmator:

    ,,Pilot vaccinat moare în timpul decolării. Zborul Envoy Air 3556, un Embracer E175 operat în numele American Eagle, a experimentat o urgență în zbor la câteva secunde după ce a plecat de la Aeroportul Internațional Chicago-O’Hare către Columbus, Ohio. Pilotul comandant, Patrick Ford, vorbea coerent și clar cu ATC când vocea i-a încetat brusc. Câteva minute mai târziu, copilotul Brandon Hendrickson a informat ATC că deține controlul asupra aeronavei și că Ford a căzut inconștient la comenzi și și-a anunțat intenția de a se întoarce imediat la aeroport. Zborul a aterizat în siguranță, dar Ford era mort; Hendrickson și un pilot de la American Airlines în afara serviciului l-au scos pe Ford din ham în timp ce paramedicii se luptau cu disperare să-i salveze viața. Ulterior s-a stabilit că Ford a suferit un atac de cord fatal. „Succesiunea evenimentelor: Căpitanul Ford l-a informat pe căpitanul Hendrickson că se simte tulburat, amețit, apoi a părut că se răzgândește, spunând ceva de genul „Nu contează, sunt ok”. Hendrickson îl întreabă apoi dacă este bolnav, observând că arată puțin palid. Căpitanul Ford spune că s-a vaccinat împotriva Covid-19 în urmă cu câteva zile și probabil că are o reacție ușoară. Ford este apoi auzit vorbind cu ATC și se prăbușește pe scaun și moare’’. Guvernul federal a aplicat o presiune enormă asupra industriei aviației, inclusiv FAA și NTSB, pentru a evita introducerea cuvântului „vaccin” în rapoartele de incident. „Dacă un raport cu cuvântul Covid-19 sau vaccin traversează birourile noastre, raportul este modificat pentru a omite acele cuvinte”, a spus sursa noastra. „Este evident că guvernul nu vrea ca vaccinul său să fie calomniat.” FAA și NTSB au îngropat sute de rapoarte în care injectarea cheagului ar fi putut fi o cauză care a contribuit la incidente. Numărul de decese și îmbolnăviri ale piloților a crescut exponențial de la începutul mandatelor de vaccinare.’’

Adauga un comentariu