Magazin

TRAGEDIE! Un MARE actor a murit pe platoul de filmare. Ce s-a intamplat? – FOTO

Publicat: 16 sept. 2016
1
Unul dintre cei mai iubiti actori de televiziune din Brazilia, Domingos Montagner, s-a inecat in raul unde se filma pentru cel mai popular serial din tara. In ciuda strigatelor de ajutor, nimeni nu a intervenit, toata lumea crezand ca e vorba despre un cadru din film.
Domingos Montagner, in varsta de 54 de ani, juca rolul principal in telenovela „Velho Chico”. Numele serialului, cel mai popular in Brazilia, este dat tocmai de acest rau, cel in care s-a inecat Montagner, care juca rolul principal.. Dupa o zi intreaga de filmari, Montagner s-a dus sa inoate cu o colega, actrita Camila Pitanga. Insa a fost invins de curentii puternici, a povestit Pitanga.
Femeia sustine ca a strigat dupa ajutor, insa nimeni nu a reactionat pentru ca toata lumea a crezut ca e vorba despre o scena din film. La cateva ore dupa incident, echipele de salvare au gasit cadavrul sub apa, la 300 de metri de locul in care Montagner se inecase. Montagner era casatorit de 14 ani cu actrita Luciana Lima, cu care avea trei copii, scrie ziare.com. Inainte de a deveni actor, lucrase multa vreme la circ.
Adauga un comentariu