National

TRAGEDIE: Un profesor a murit in fata scolii, in statia de tramvai

Publicat: 27 mart. 2013

Un profesor de 55 de ani a murit, astazi, in drum spre scoala din cauza unor probleme cardiace. Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului, dar nu a putut sa il mai salveze pe barbatul care se pare ca avea probleme caridace.

Un profesor al Scolii Nr. 6 Iancu Muresianu din Brasov a murit in drum spre munca, din cauza unui stop cardio-respirator. Incidentul a avutl loc in cursul orei 8.00, cand profesorul care preda fizica si chimia in respectiva unitate de invatamant, cunoscut ca avand probleme cu inima, a suferit un stop cardio-respirator.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD care au incercat sa reususciteze victima, dar a fost prea tarziu. Barbatul a decedat la 40 de minute de la interventia salvatorilor.

„In jurul orei opt am fost solicitat pentru a acord primul ajutor unui barbat de  55 ani. Intr-o prima faza un echipaj SMURD a ajun la fasa locului. Unterior, si un echipaj de terapie intensiva a fost chemat in statia de autobuz din fata scolii. El a fost resuscitat pentru 30 de minute, dar barbatul a intrat in stop cardio-respirator”, a declarat Ciprian Sfreja, purtator de cuvant al ISU Brasov, pentru Romania TV.

Surse din cadrul unitatii de invatamant au declarat ca barbatul a cazut pe trecerea de pietoni, in timp ce venea spre munca. El era cunoscut drept avand probleme cardiace si principala cauza a decesului se crede a fi un infarct miocardic.loading...

Adauga un comentariu