Actualitate

Tragicomedie! Toti vecinii stau cu sufletul la gura cand o vad pe aceasta ieseanca catarandu-se pe acoperis! Doar asa poate vorbi la telefon

Publicat: 13 iul. 2018

@ O ieseanca a fost prostita sa prelungeasca abonamentul de telefonie mobila, chiar daca nu avea semnal @ I s-a promis ca problema va fi rezolvata @ S-a mutat in comuna Comarna si plateste 220 lei/luna ca sa se uite la ecranul mobilului @ "Am prelungit contractul, mi s-a promis ca se va rezolva cu semnalul. La un moment dat, mi s-a spus ca e din cauza cartelei, pentru ca s-a demagnetizat. Era mai rau ca inainte. In Comarna, unde m-am mutat, trebuie sa stau in pragul casei ca sa prind semnal cateva secunde", explica Elena Ciobanu

O abonata la compania de telefon Vodafone, de mai bine de 13 ani, a fost tratata in ultimul hal de angajatii de la agentia de pe strada A. Panu. Ieseanca a povestit ca, in luna decembrie a anului trecut, i-a expirat contractul cu operatorul, urmand sa fie prelungit pe o perioada de doi ani.

Recent, Elena Ciobanu, in varsta de 64 de ani, i-a comunicat agentului ca s-a mutat in comuna Comarna, zona unde Vodafone nu are acoperire. Disperat sa nu piarda un client vechi, angajatul companiei i-ar fi promis ca problemele se vor rezolva. Finalul este cu totul altul.

"Am prelungit contractul, mi s-a promis ca se va rezolva cu semnalul. La un moment dat, mi s-a spus ca e din cauza cartelei, pentru ca s-a demagnetizat. Era mai rau ca inainte. In Comarna, unde m-am mutat, trebuie sa stau in pragul casei ca sa prind semnal cateva secunde. Eu platesc trei abonamente, ma costa 220 de lei pe luna. Trebuie sa vin la Iasi ca sa pot vorbi. Stau cu mama mea si nu pot comunica cand sunt plecata. Cand am revenit cu problema, mi s-a spus sa merg inainte. Inainte cum? Nu pot vorbi la telefon. La Vodafone mi s-a vorbit urat. Era un domn cu o voce muiereasca care mi-a vorbit urat. De Sfintii Constantin si Elena am fost sunata de apropiati, dar nu am primit niciun telefon. Tot ce vreau este sa ma lase sa plec in alta parte", a precizat Elena Ciobanu, in cursul acestei saptamani.

Ieseanca este hotarata sa rezilieze contractul, urmand sa depuna o reclamatie si la Protectia Consumatorului. Reprezentantii companiei Vodafone nu au putut fi contactati pentru a emite un punct de vedere. Numerele disponibile au fost alocate altor persoane.

Citeste si : Atentie, ce abonament va faceti! Teapa uriasa data de Vodafone unui afacerist iesean!

Problemele persista din 2015

Reclamatiile privind calitatea semnalului sunt prezente inca din 2015, problema fiind semnalata in cotidianul Buna Ziua Iasi. Spre exemplu, ieseanul Daniel Paduraru avea o afacere on-line, motiv pentru care a cumparat un abonament, care sa-i permita comunicarea cu clientii.

Culmea, la scurt timp de la semnarea contractului, semnalul dadea rateuri chiar daca punctul de lucru al afaceristului se afla in Iasi, pe Calea Chisinaului.

"Analiza preliminara asupra abonamentului dumneavoastra in locatia din Calea Chisinaului, nr. 29, arata ca faceti trafic pe celulele din zona, insa nivelul de incarcare al acestora este foarte mare, motiv pentru care apar aceste probleme in utilizarea serviciilor. Aceasta situatie urmeaza sa fie imbunatatita prin extinderea retelei, insa din pacate nu va putem oferi un termen exact pentru finalizarea acestor probleme", a fost raspunsul oficialilor Vodafone.

Citeste si : A pierdut locul de munca in strainatate din cauza Vodafone. Un iesean aduce acuzatii grave firmei de telefonie mobila

Dorind sa rezilieze contractul, operatorii Vodafone i-au transmis ca nu sunt motive de incetare a colaborarii si ca, in cazul in care nu exista semnal, poate fi cautat in alta parte, deoarece asta ar fi utilitatea unui telefon mobil. Intre timp, afaceristul a pierdut mai multi clienti.

Citeste si : Credea ca este cel mai norocos om! Este INCREDIBIL ce teapa a luat un iesean la Praktiker!loading...

Comentarii
  • Prostia se plateste. Fa, fimeie, de asta e capitalism acuma, ca sa ai mai multi furnizori si sa poti alege. Pe de alta parte firma asta are maaari lipsuri. Servicii slabe si in Iasi si in Birmingham. Angajati cu tupeu, cel mai mare pret in piata, cea mai slaba conducere. Cum ziceam, prostul plateste.

  • Angajati abjecti incepand cu cei din Pallas Mall Iasi…COL.”arsis” CARREFOUR FELICIA SI ERA…Pe banii mei nu va bateti voi joc..oricand puteti sughita sub masa..Orice furlizor..furtinzor esti.Asa incat am sa rad de voi si poate va luati si somnic cand mai aveti tupeu mizerabil la orice solicitare a clientului.Dar somn din ala profund poate va mai desteptati ,ca la cat tupeu aveti vai vai.Plangeti ca va tratez asa cum meritati..si direct..FACURILE LA PLATA NU SE ROTUNJESC JEGURILOR..SE PLATESC EXACT ASA CUM SUNT EDITATE (LEU CU LEU)

  • Aaaaaa…..cat? 220 de lei pe 3 abonamente? OMG!!!!! Sunt curioasa ce pensie are de-si permite aroganta asta. Pai, stimata doamna, exista extraoptiuni ieftine la prepay, cu net garla si minute nelimitate in retea + nu stiu cate sute de minute in alte retele. Mama miaaaa… femeia asta da vreo 2600 de lei pe an doar ca sa vb. la telefon?

    • Treaba ei cat da si treaba ei cata pensie are. Nu te lua de pensiile celor care au muncit o viata. Eu am fost meneger si acolo,e cea mai buna companie. Aveam si sticla de votca la mine in birou, dar nu beeam eu ci doar vizitatorii. Eu mancam hrana vie. Doamna asta cu problema ei are o rezolvare usoara. Sa puna o scara si se suie mai usor. Nu trebuie chiar la acoperis, o sa vada ca la jgheabul burlanului are semnal bun.

Adauga un comentariu