Stiri si curiozitati

Traian Basescu a vorbit cu Elena Udrea! Ce i-a spus fostul ministru dupa intoarcerea in Romania

Publicat: 12 iul. 2019
3

Traian Basescu a dezvaluit ca a vorbit cu Elena Udrea atat inainte, cat si dupa ce aceasta s-a intors in Romania.

"Am vorbit si inainte de a veni si dupa ce a venit. Era bucuroasa ca a revenit acasa. Nu cred ca va reveni in politica. Prioritatea este, din cate am inteles, sa-si rezolve problemele in justitie. Ea-si pune mari sperante ca fiind rejudecate dosarele nu vor mai fi abuzuri. De asemenea, marea ei problema a fost ca vrea sa creasca in Romania copilul ei", a declarat Traian Basescu la TV. 

Elena Udrea, chemata de urgenta in fata judecatorilor! 

Elena Udrea s-a intors in Romania, dar nu scapa de problemele cu justitia. Din fericire, noul proces care i s-a deschis nu este penal.

Elena Udrea a fost chemata in instanta de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), obiectul dosarului inregistrat pe 1 iulie fiind "conflict de competenta numire curator fiscal".

Dosarul a fost repartizat Sectiei a IV-a civile.

Elena Udrea s-a intors in tara

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea s-a intors, recent, in tara. Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca el si fostul ministru urmeaza sa se casatoreasca.

”Ne-am gandit de foarte multe ori la o cununie, urmeaza sa se intample probabil si acest lucru. Asteptam totusi sa vedem cum va fi situatia in continuare, cu venirea ei acasa, si tot ce presupune pasul acesta. Daca totul va merge bine, cu siguranta, vom face si la o nunta, si un botez, iar un inel va veni si el la timpul potrivit”, a declarat Adrian Alexandrov pentru WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu