Actualitate

Traian Basescu are un sclav la Iasi

Publicat: 18 mai 2014
1

Seful statului a fost prezent zilele trecute la Iasi pentru a asista la o dezbatere publica. Intalnirea a fost moderata de Andi Lazescu, fostul director al Televiziunii Romane.

Acesta este persoana care a fost pusa de oamenii presedintelui in functia de director al SRTV, post de pe urma caruia el a profitat, in vreme ce televiziunea a inregistrat datorii uriase. Andi Lazescu a ajuns si in atentia DNA, dupa ce TVR  a pierdut o serie de meciuri de fotbal de la EURO 2012 in favoarea Dolce Sport. Si asta nu a fost tot. „Marea realizare” a lui Andi Lazescu in mandatul in care a condus Televiziunea Romana a fost achizitionarea unor filme sud-coreene de cea mai proasta calitate, la niste preturi exorbitante pe piata media. Astfel, de cativa ani, romanii sunt obligati sa urmareasca la TVR aceste filme care parca nu se mai termina. Andi Lazescu a investit milioane de euro pentru a achizitiona aceste seriale pe care nu le mai cumpara nicio televiziune serioasa, iar acum oamenii vor fi obligati probabil inca 20 de ani sa se uite la aceste filme sud-coreene. Altfel spus, dupa ce ca suntem obligati sa platim taxa radio – tv in fiecare luna, Andi Lazescu, sluga lui Traian Basecu de la Iasi, ne mai obliga acum sa ne uitam si la niste filme ieftine si de proasta calitate.

Mai mult decat atat, Andi Lazescu a fost implicat si in scandalul Alimentara SA, firma ce a apartinut lui Danut Prisecariu, dar si intr-un scandal de coruptie la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”. Lazescu si-a facut smenurile alaturi de Dan Radu, fostul director de programe de la TVR si partener la Ziarul de Iasi. Andi Lazescu in prezent este doar un profesor la Universitatea „Al. I. Cuza”, Facultatea de Litere. Aparent, acesta nu este multumit doar cu o remuneratie de cadru didactic si spera sa prinda un alt os de ros de pe urma lui Basescu.

Este dubios faptul ca Lazescu se gudura iar pe langa Traian Basescu. Andi Lazescu este presedinte la Ziarul de Iasi, ziar care continua sa se autointituleze lider al presei iesene. Daca unul din sefii de la Ziarul de Iasi se gudura pe langa seful statului, este clara si directia pe care o are acest cotidian. Este clara deontologia acestui ziar, din moment ce unul din sefi are asemenea afinitati politice. Andi Lazescu si Basescu au vandut doar seriale ieftine la TVR, iar acum seful de la Ziarul de Iasi incearca sa se faca din nou remarcat. Este dubios faptul ca Ziarul de Iasi s-a facut pres si ca s-a vandut ieftin in fata unor politicieni. Devine clara atitudinea deontologilor din Bucsinescu, care s-au vandut  liberalilor, partid pe care Basescu incearca sa-l atraga de partea sa. 80% din ziar este dedicat PNL si 20% PSD.

Comentarii
  • El e cum e, dar totuși un mare intelectual Ieșean , dar voi din cel mai obiectiv ziar din Moldova ATI devenit sclavii lui Nechita prin slugile sale escrocii si impostorii Chirica si Ostaficiuc!

    • ce mare intelectual nea Vasile?lazescu e cunocut doar ca cel care a distrus TVR.imi e scar.ba cand il vad in preajma chiompului.cred ca din apropierea basescului ii vin si banii pentru fituica de iasi deoarece de cumparat,nu i-o cumpara nimeni.

      • mai mache ai dreptate lazescu este un betiv or dinar ,a distrus TVR a furat de la la TVr peste 10 mill EURO si a dus la campania PMP a lui basescu ,se mai da si mare intelectual si mare profesor de jurnalism dar e UN rap an obosit care nu vine pe la facultate nu preda nimic si ia salar de la universitate de 30.000 lei /luna pentru ce ?? De ce Isan il tine acolo daca nu face nimic pentru ca l-a amenintat LAzescu ca daca il da afara ZIARUL DE IASI O SA SCRIE DE EL SI O SAL BALACAREASCA IIN ZIAR . JOS MAFIA DE LA ZIARUL DE IASI,CANCERUL IASULUI

  • A facut angajari pe pile la TVR, a falimentat TVR, a angajat aproape 500 de oameni, a creat functii speciale pentru oamenii sai de casa si prieteni…si-a adus acolitii in TVR care frecau menta prin birouri, nu faceau absolut nimic decat stateau pe net si luau cate 5000 de lei . L-au mai facut si colonel pe deasupra. Asta e tara oportunistilor si a celor care se lingusesc pe langa mai marii zilei…sa aiba si ei de ros un os dulce!Sa traiti bine domnule colonel!

  • Sa dam Cezarului ce-i a Cezarului! Cand Lazescu facea Monitorul de Iasi ( inclusiv reteaua aproape nationala ) cei de la Bucuresti sau Cluj se uitau ca la ozn-uri iar a lui simion easca vindea cartofi in piata si zicea ca sunt alune de padure si credea cu tarie acest lucru. Asa ca dl a lui simion easca e zero ca om.PS: nici mie nu imi place linia urmata de dl. Lazescu…dar…poate… fa-te frate cu dracul pana treci puntea!

Adauga un comentariu