National

Traian Basescu, atac violent la Victor Ponta: Si-a facut casa la Cornu ca sa spele banii

Publicat: 13 sept. 2014

Traian Basescu a lansat acuzatii grave la adresa Guvernului si a lui Victor Ponta. Prezent la scoala de vara a tinerilor din Partidul Miscarea Populara, sefului statului a spus despre premier ca si-a construit casa la Cornu poate pentru a spala bani si a declarat ca Ponta vrea sa iasa presedinte ca sa puna sub control justitia, la fel ca Dan Voiculescu.

Traian Basescu i-a atact dur pe Victor Ponta si pe liderii PSD, dar i-a criticat si pe oficialii PDL si PNL, in vreme ce a gasit timp pentru a oferi tinerilor cateva sfaturi de viata. Totul la scoala de vara a PMP, unde seful statului a venit pentru a face campanie electorala in toata regula pentru Elena Udrea.
 
Vorbind despre casa pe care Victor Ponta si-ar fi construit-o la Cornu, Traian Basescu a speculat ca scopul premierului a fost acela de a spala bani.

„A facut-o ca sa spele banii, ca in constructii se spala cel mai bine. E o caracteristica a PSD, dar si a activului lor. Ura impotriva statului, a justitiei, legii. Ei vor legea sa o faca ei pentru ei si neamurile lor, prietenii lor, dar nu pentru tara. Asta e si obiectivul major al lui Victor Ponta si al lor, castigarea presedintiei pentrua a putea pune sub control justitia”, a spus Traian Basescu.

„Nu e deosebire de cum gandeste Victor Viorel Ponta si Voiculescu, sau cu Voicu care trafica sentinte”, a adaugat seful statului.
 
Basescu a mai fost intrebat cum vede faptul ca Radu Mazare, intr-un discurs la PSD Constanta, a injurat un procuror, fiind aplaudat de cei prezenti, noteaza Mediafax.

”Chestiunile legate de injurarea procurorilor sunt o emblema a PSD”, a raspuns seful statului.

El a adaugat ca nu spune ca procurorii trebuie iubiti sau ca trebuie sa le duci flori sau cadouri de ziua de nastere, dar ca acestia sunt functionari ai statului, parte a sistemului de justitie care isi fac treaba.

”Uneori te simti nedreptatit (…) dar asta nu inseamna ca poti sa injuri un procuror”, a adaugat seful statului, subliniind ca procurorii isi fac munca si ca este in vigoare o legislatie care ii face responsabili si pentru abuzuri.

”Mai de discutat nu este injuratura lui Radu Mazare, pentru ca el atata minte are si nu te poti astepta la altceva. Mai grav este ca o masa de oameni aflati in fata lui il aplauda in loc sa se ridice si sa-l dea afara”, a aratat Traian Basescu.
 
Presedintele este prezent sambata la Scoala de Vara a Partidului Miscarea Populara care se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani in statiunea Mamaia.
 
Organizatia de Tineret a Partidului Miscarea Populara organizeaza, in perioada 12-14 septembrie 2014, Scoala de Vara. Aceasta se va desfasura in Mamaia, lucrarile urmand sa aiba loc la restaurantul Dorna din incinta complexului hotelier ”Comandor-Amiral”. La eveniment vor participa Presedintele Romaniei, Traian Basescu, presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, precum si lideri ai PMP.loading...

Comentarii
  • Mare curva de om ! Cat tupeu poate sa aiba?!Auziti si va minunati…cine vorbeste…!!! Din pacate,iata,gaseste si.. aplaudaci.Cu siguranta pe asta se bazeaza atunci cand lanseaza aceste ineptii,aceste minciuni.Crezand ca vor produce efectele scontate de el,pana cand se vor dovedi ca sunt minciuni.Asta este manipulare.Sper ca oamenii cu mintea la ei sa inteleaga magaria!

  • Trebuie sa fii ortodox ca sa votezi cu Ponta. Daca nu esti ortodox,mai bine pleci din tara,caci Ponta e un presedinte al ortodocsilor si nu un presedinte al tuturor romanilor.

Adauga un comentariu