Actualitate

Traian BASESCU: „Cer public sa fiu AUDIAT legat de BICA, UDREA si fostul presedinte ANI! Instanta imi REFUZA audierea si NU E CORECT! Voi incepe sa vorbesc PUBLIC”

Publicat: 24 iul. 2016
1

Fostul presedinte Traian Basescu a facut in aceasta seara o serie de declaratii cu privire la procesul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, in cadrul unei interventii telefonice intr-o emisiune TV.

Traian Basescu sustine vehement ca doreste sa fie audiat ca martor in procesul Alinei Bica, insa instantele refuza prezenta acestuia in sala de judecata. Mai mult de atat, fostul presedinte afirma ca va face publice mai multe informatii legate de dosarele instrumentate de DNA ale fostei sefe DIICOT, in cazul in care instanta va refuza in continuare audierea sa.

“As putea ca martor in procesului Alinei Bica sa spun mult mai multe decat v-as putea spune dvs. Mi se refuza dreptul de a fi martor in procesul Alinei Bica, ceea ce e foarte gresit. Va fi un moment in care voi incepe sa vorbesc public. Institutiile statului nu pot transforma statul intr-unul mafiot care dispune arestari dupa bunul plac. Vreau sa fiu martor in procesul doamnei Bica. Instanteie au refuzat si nu este corect. Cer public sa fiu audiat legat de Bica, Udrea si fostul presedinte ANI, in instanta.

Nu mi s-a comunicat de ce mi se refuza audierea. Sunt un om care nu suporta dreptatea. Trebuie sa vorbesc inainte ca acesti oameni sa fie condamnati. Nu mai pot ramane neutru legat de ceea ce se intampla cu cateva persoane. S-a depasit o limita de functionare a statului de drept si nu voi permite asta.”, a declarat fostul lider de stat, Traian Basescu.

Comentarii
  • Taci si nu te mai baga singur in seama! Cat ai fost presedinte numai din scandal, in scandal te-ai tinut! Ai semanat „vant”, acum culege „furtuna”. Familie de corupti!!!

  • D-le Băsescu, nu e trist să constatați faptul că dacă nu ești un cineva în această Țară, odată ajuns în instanță devii un cetățean cu drepturi pierdute…? Cunosc bine cum e să ți se spună zâmbind: ”se respinge”, sau: ”a fost o eroare” sau: ”s-a omis”. Toate acestea se petrec în ”formă continuată” în această țară, căci drepturile cetățeanului d-le Băsescu sunt după spusele unui ” expert”: ”un lux”. Normal ar fi fost să vă audieze, cum tot la fel de normal ar fi să fiți întrebat și totodată să răspundeți și la această întrebare: Ați fost informat de servicii despre faptul că procurorul Leva Lemilian a fost ridicat în cămașă de forță din restaurantul RAMADA din Iași în anul 2012 în urma unei solicitări efectuate prin serviciul 112? Diagnostic: ” decompensare nevrotică în urgență” De ce aș fi curios? Ăsta a întocmit rechizitorii, prin România…

    • Ce spun despre alti. sa va repovestesc despre mine.
      Mama C-urva centurista nu aputut sa ma recunoasca dupa nastere. este adevarat ca-si dorea un Fat frumos dar a adus pe lume un lepros , un handicapat fizic si mental.Despre tata nu pot sa va spun multe ca s-au perindat multi T-Iristi pe la pasarica ei. Asta sunt si trebuie sa ma suportati. Sunt nascut din mama C-urva si tata handicapat. De aici si atitudinea mea distructiva.

  • În mod normal nu răspund la provocări, dar în acest caz fac o excepție. Ești demn de milă și lipsit de orice noțiune de bun simț. A mă insulta pe mine ca drept răspuns la afirmațiile mele nu e nicio problemă, îmi asum… Dar aș cere sorții să-ți așeze familia lângă mama. Idiotule e moartă din 1994. Cât de penibili și demni de milă sunteți.

Adauga un comentariu