National

Traian Basescu: Dati-mi liste ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

Publicat: 19 mart. 2015
1

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca e o  „stupizenie” informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o pozitie de europarlamentar.

„Cine i-a cerut lui Marian Vanghelie sa stranga? Am vazut o poveste ca aceea cu raspopitul de la Antena 3, cum treceam cu barca pe lacul Floreasca, care era secat. Dati-mi liste, ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine. E o stupizenie”, a spus Basescu, la iesirea din sediul PMP.

Fostul europarlamentar Elena Basescu a precizat, joi, ca nu i-a cerut lui Marian Vanghelie sa stranga semnaturi contra cost pentru ea, reamintind ca nu a candidat la alegerile europene din 2014.

Comentarii
  • In veci de-om fi nemuritori,Nu vrem conducatorii chiori!Si nici sa facem un negot:S-avem un presedinte hot.Dar nu-i totuna ce a fost,Sa ai un presedinte prost.Spuneau poetii vechi ca glia,E tara noastra ROMANIA.Cum Tudor spunea la popor,Ca tara e al tuturor!Si nu e rai pentr-un clan chior,Nici tagma de jefuitor.Dar nu-i totuna leu sa mor,Sau sa slujesc pe veci un chior.Chiar nu mai sint locuri la beciul domnesc?

Adauga un comentariu