National

Traian Basescu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabila de credibilitate

Publicat: 06 sept. 2015
1

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica despre retinerea premierului general Sorin Oprescu, pentru luare de mita. Basescu este de parere ca lovitura de credibilitate pentru Oprescu vine din faptul ca acesta a fost retinut in urma unul flagrant si nu a unui denunt.

„Aici este, daca vreti, lovitura imparabila de credibilitate, ca nu e ceva de care si-a adus aminte unul care avea catusele la maini in fata procurorului. S-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie, dupa parerea mea. Asta e”, a declarat Basescu.

Citeste si Traian Basescu, despre avalansa de dosare: „Oamenii astia trebuie sa stie ca eu duc foarte

”Mi-am facut datoria fata de orice PSD-ist pe care l-am intalnit in cariera mea politica si l-am batut si pe el. A fost cea mai spectaculoasa victorie pe care am avut-o in carierea mea politica. A fost o rasturnare spectaculoasa in turul doi”, a mai spus Basescu, referindu-se la victoria sa in fata lui Oprescu la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei.

Citeste si Nepotul preferat al lui Basescu, vizita la DNA

”Sunt doi oameni despre care as fi spus ca e imposibil: Chiliman si Oprescu. Mi se parea ca Oprescu e atat de relaxat, e profesor universitar, e chirug. In zece ani, nu-mi aduc aminte sa fi primit o singura sesizare legata de ilegalitati comise de Sorin Oprescu”, a mai spus fostul presedinte.

Citeste si Acuzatii grave! Se incearca musamalizarea dosarului Bercea-Mircea Basescu

”De regula, cand primeam sesizari, nu ma limitam sa le bag in sertar. Ii dadeam un semnal. Ori puneam mana pe telefon si ii spuneam: fii atent ca ai informari in zona asta. Sau macar public ii dadeam un semnal, dar nu a fost cazul in ceea ce il priveste pe Sorin Oprescu. El nu e tipul de politician peste care sa treci usor cu vederea. E al doilea om ca numar de voturi dupa presedintele Romanei”, a explicat Basescu.

Adauga un comentariu