National

Traian Basescu ii da indicii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi: Acuzatii de TRAFIC de influenta

Publicat: 07 oct. 2016
1

Traian Basescu cere ajutorul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, cea pe care a numit-o, in mai multe randuri, sluga. De data asta, fostul presedinte vrea interventia lui Kovesi impotriva celor din PSD si PNL. Motivul: politicienii din Parlament ai celor doua partide din Comisia pentru invatamant din Senat au respins cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis pe tema Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind plagiatul, astfel incat proiectul va merge la votul final in forma initiala, potrivit careia decizia privind un eventual plagiat va fi luata de universitati, nu de catre CNATDCU.

”Fratia PSD – PNL in apararea doctorilor impostori sau Romania pare a nu avea nicio sansa!

O armata de impostori, politicieni si generali si-au pavoazat CV-ul cu titlul de DOCTOR, furand, pur si simplu, munca intelectuala a altora, cu teze de doctorat copiate si fara valoare.

Cei mai multi dintre doctorii impostori nici macar nu stiu continutul lucrarilor, pentru ca de copierea textelor s-au ocupat tot soiul de secretare si consilieri ai impostorilor.

Aceasta armata de impostori a devenit, in mod nedrept pentru cei care si-au facut cinstit doctoratul in zile si nopti de studiu si cercetare, oglinda titlului de doctor, imaginea hada a invatamantului superior romanesc.

Cu toate acestea, Comisia de Invatamant din Senat, condusa de Napraznica Ecaterina Andronescu si formata din fratia PSD-PNL, a decis, in unanimitate, sa protejeze furtul intelectual si impostura politicienilor modificand procedura de evaluare a lucrarilor de doctorat.

Astfel, universitatile care au patronat furtul intelectual vor fi acelea care vor evalua lucrarile de doctorat suspectate de plagiat.

Adica hotul se va controla singur in buzunare.

Sunt convins ca Laura Codruta Kovesi va declansa o ancheta sa afle cine a facut traficul de influenta pentru modificarea legii.”, e mesajul lui Basescu.

Adauga un comentariu