National

Traian Basescu, la investirea noului ministru al Justitiei: „Cu sampania ramane ca la Guvernul Boc: n-avem!”

Publicat: 15 apr. 2013

Robert Cazanciuc a depus, luni, juramantul pentru functia de ministru al Justitiei. Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni.

Noul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a depus, luni, juramantul de investitura la Cotroceni, in fata presedintelui Basescu, la ceremonie fiind prezenti presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si premierul Victor Ponta.

Potrivit MEDIAFAX, la eveniment au fost prezenti presedintii Camerelor Parlamentului, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, si ministrii Radu Stroe, Titus Corlatean, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Nicolae Banicioiu, Remus Pricopie, Mihnea Costoiu, Doina Pana si Daniel Constantin.

Din partea Presedintiei, la eveniment au fost prezenti consilierii Cristian Diaconescu si Iulan Fota, lipsind Daniel Funeriu.

„Va doresc succes in activitatea dvs.. Sunt convins ca nu aveti niciun dubiu ca principalul obiectiv e un MCV favorabil Romaniei care sa ne permita intrerea in Schengen in decembrie. Prea putine din cele ramase restante in MCV tin de ministrul Justitiei. Cele mai multe tin de politicieni. Va asigur ca dvs. veti fi responsabil, ca asa e la noi.

Profit de onoarea pe care o am sa fie Guvernul aici si sa observ ca pe primele doua luni e prima data cand avem un sold al comertului exterior pozitiv. Prima data cred de la Revolutie. Reusim sa reducem deficitul de cont curent. Avem o estimare pozitiva de crestere de 1,7% anul viitor. (…) Cu sampania ramane ca la Guvernul Boc: n-avem!”, a spus presedintele Traian Basescu, cu aceasta ocazie.

Tot luni va avea loc ceremonia de instalare a lui Cazanciuc in functia de ministru. Acesta a primit sefia ministerului de la premierul Victor Ponta.loading...

Adauga un comentariu