Magazin

Traian Basescu, mesaj dupa rezultatul slab al celor de la Voltaj

Publicat: 24 mai 2015

Fostul presedinte Traian Basescu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj, dupa ce Voltaj s-a clasat la Eurovision pe locul 15,  scriind ca nu este nicio nenorocire.

”Nicio nenorocire. Noi am incercat cinstit”, a postat fostul presedinte pe facebook, dupa ce anterior, postase un mesaj in care ii ruga pe romani sa voteze Voltaj.

Suedia a castigat competitia europeana. Måns Zelmerlöw, care a interpretat piesa „Heroes”, a strans cele mai multe puncte – 365, dupa o lupta foarte stransa cu Rusia, de care s-a detasat totusi pe ultima suta de metri. Rusia a dunat 303 puncte, iat Italia a iesit pe locul trei cu 292 puncte.

Romanii de la Voltaj au obtinut doar locul 15, cu 35 de puncte, dupa ce au adunat in special voturile din Republica Moldova si ale comunitatilor de romani din Europa.

Castigatorul Eurovision a fost ales in urma votului juriilor de specialitate din tarile participante, cumulat cu votul publicului. Votul juriului si votul publicului au avut ponderi egale.loading...

Comentarii
  • singura nenorocire este faptul că justiția incă amână judecarea dosarelor tale,și suntem nevoiți să mai auzim de numele tău care provoacă silă poporului pe care l-ai nenorocit!sictir pocitanie!

Adauga un comentariu