Actualitate

Traian Basescu: Primaria trebuie sa il dea in JUDECATA pe Klaus Iohannis

Publicat: 27 feb. 2017
Editia PDF
11 Oct. 2019
Fostul sef al statului a afirmat duminica seara ca primaria Sibiu ar trebui sa deschida un proces civil impotriva actulalului presedinte Klaus Iohannis.
 
Traian Basescu a afirmat, duminica, la postul B1, ca daca ar fi in locul primarului de la Sibiu ar deschide proces civil impotriva familiei Iohannis pentru recuperarea banilor din momentul in care casa din centrul municipiului Sibiu a intrat in posesia familiei prezidentiale, precizand ca daca Primaria nu va face acest lucru va fi responsabila pentru ca ”este obligatia din lege sa-si recupereze banii care i se cuveneau”, anunta news.ro. ”In locul Primariei Sibiu care, daca n-o va face, va fi raspunzatoare, as deschide imediat un proces cu familia Iohannis de recuperare a banilor care mi se cuvin pentru ca, acum, cladirea a revenit in domeniul privat al Primariei Sibiu”, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu.
Vezi si: Traian Basescu despre protocolul SRI-DNA: „Serviciul nu are varianta”
El a adaugat ca Iohannis ar trebui sa plateasca banii catre primaria din Sibiu de la momentul in care a dobandit casa. ”Ca primar, eu asta as cere. De atunci eu am pierdut ca Primarie uzufructul acelei cladiri. Problema s-ar rezolva cu un proces civil, nu penal”, a aratat liderul PMP.
Basescu a subliniat ca este primaria este responsabila pentru recuperarea banilor si ”mai devreme sau mai tarziu, o institutie care nu cere recuperarea banilor care i se cuvin, plateste. Este responsabila, este obligatia din lege sa-si recupereze banii care i se cuveneau”, a subliniat fostul sef de stat.


loading...

Comentarii
  • Nea Traiane, si eu as vrea sa te dau in judecata sa-ti cer cont pentru votul pe care ti la-m dat,pentru ca am constatat acum ca te-ai folosit de el pentru a conduce UN STAT MAFIOT. Am vazut ca esti expert in drept, un fel de „dottorre”, dar vreau sa-ti spun ca greseti total. Nici acum nu cunosti Legea 215/2001, privind administratia publica locala. PRIMARIA e cladirea unde functioneaza UAT si institutiile admistratiei publice locale, deci PRIMARIA nu are personalitate juridica. Pina la data anularii contractului de vinzare-cumparare HOHANIS A FOST PROPRIETAR DE DREPT SI DE FAPT. Este identica situatia cu sutele hectare de teren pe care le-ai cumparat de la MAFIOTII ITALIENI. Pina la data anularii actului de vinzare cumparare, FRUCTELE acelui contract raman in proprietatea lui HOHANIS. Te rog sa-i spui asta SI TARANOIULUI DRAGNEA, pentru ca am vazut ca aveti limbaj comun. In rest TRAIANE as dori SA VA DUCETI DRACULUI TOTI MAFIOTII care ati condus si care conduceti aceasta tara.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit